Hirdetés

Így néznek ki a debreceni farkasokkal táncolók

civishir.hu

2016.06.10. 09:58

Így néznek ki a debreceni farkasokkal táncolók
Fotók: Kovács Zoltán

A második helyért küzdenek a Gladiátorok.

Hirdetés

A Gladiators a Budapest Wolves 2 otthonába látogat június 12-én, a Magyar Amerikai Futball Liga Divízió I-es bajnokságában.

Óriási téttel bír az arany-feketék hét végi meccse a Farkas-odúban, hiszen egy nagyarányú győzelemmel megszerezhetik a második helyet az alapszakaszban, ami a rájátszásban hazai pályát érne. A Gladiátoroknak ehhez egy 35 pontnál nagyobb különbségű sikert kell elérniük. Erre jó esély mutatkozik, hiszen a Wolves 2 idén még nyeretlen és az alapszakaszban az utolsó helyen áll. Ám a második hely nemcsak a vasárnapi találkozótól függ, hanem a szombati Szekszárd Bad Bones-Újpest Bulldogs mérkőzéstől is. Amennyiben a Rosszcsontok 28 pontnál nagyobb arányú győzelmet érnek el, akkor a Farkasok elleni összecsapásnak már szinte nincs tétje, és Szűcs Botond együttese a playoffban utazhat Szekszárdra. Ha ez a forgatókönyv jönne be, akkor sem fogja félvállról venni a viadalt a Gladiators, hiszen a csapatnak így lesz egy találkozója, ahol tovább lehet gyakorolni majd a taktikai elemeket, és a sérülésből visszatérők újra meccsterhelést kaphatnak.

A Budapest Wolves 2 szezonja több sebből is vérzik. A Farkasok túlvállalták magukat azzal, hogy négy sorozatban indultak (HFL, osztrák liga, Divízió I., Bajnokok Ligája), ami kivette az erőt a játékosokból és a maródiak listája is meccsről meccsre csak újabb nevekkel bővült. Ezért a másodikszámú csapatból többen is „feljátszottak”, így már szinte csak junior korosztályú játékosok maradtak. Ezzel sokak számára ismeretlenné vált a Wolves 2, ami nem feltétlenül jelenthet rosszat számukra, mivel Sóti László együttese okozhat még némi meglepetést.

A Budapest Wolves 2–Gladiators összecsapást június 12-én, 15 órától rendezik Budapesten, a Láng Sporttelepen.

Galéria

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

.