Hirdetés

Hirdetés

Elvérzett az utolsó fiunk is, de le a kalappal előtte!

2016.02.05. 19:31

 Elvérzett az utolsó fiunk is, de le a kalappal előtte!
Nagy Péter (kékben) a vereség ellenére is remekül helytállt (Fotó: Cívishír)

Parádésnak ígérkeznek a Bocskai-emlékverseny döntői Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

Nagyszerű küzdelmeket hozott a 28 nemzet legjobbjait felvonultató, 60. Bocskai István-emlékverseny pénteki napja, amikor az elődöntőket bonyolították le az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.

Két hajdúságiért, de egyetlen debreceniért szoríthattunk. A hajdúsámsoni Varga Miklós kőkemény csatában múlta felül a pontozóknál a horvát Stipan Prtenjacát, aki az első másodperctől az utolsóig nyomás alatt tartotta. Varga később elmondta, hogy az eltaktikázott fogyasztás miatt volt a vártnál passzívabb, de a szíve azt diktálta, hogy hazai pályán nem veszthet, és mindent kiadott magából.

A DVSC Nagy Bence a nehézsúlyba próbálta meg a lehetetlent. Holland riválisa minden bizonnyal nem gyári munkás főállásban, mint a cívisvárosi legény, így jobban bírta szusszal. A meccs azonban így is jól szórakoztatta a nagyérdeműt, ami Bencének volt köszönhető, hiszen apai-anyait beleadott a győzelem érdekében. Ez végül nem jött össze, de így is emelt fővel jöhetett le a szorítóból.

A szombati finálék során négy magyarért szoríthatunk szombaton. A nap meccsét bokszoló Bacskai Balázs, a kegyelmet nem ismerő Nyéki Georgián, a bivalyerős Sávoly Gergő, valamint a hajdúsámsoni Varga Miklós mind arra számít, hogy a közönség az utolsó nap is belehajtja a győzelembe.

A döntők szombaton délután 15 órától kezdődnek az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban. A felnőtt jegy 600, a diák 300 forintba kerül. A tizennégy év alattiaknak és a nyugdíjasoknak a belépés ingyenes. Parádésnak ígérkezik a műsor. Ne habozzanak, irány a Nagyerdő!

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.