Hirdetés

Fidesz–KDNP: hazugság, amit a Civil Fórum az utakról állít

Cívishír

2018.01.11. 17:18

Fidesz–KDNP: hazugság, amit a Civil Fórum az utakról állít
Fideszes képviselők a debreceni közgyűlésben (Fotó: Cívishír)

A vezető pártszövetség debreceni közgyűlési frakciója reagált a csütörtöki ellenzéki sajtótájékoztatóra.

Hirdetés

Hirdetés

– A közgyűlés döntése értelmében az inflációt meghaladó mértékben sehol sem emelkedtek az árak és van olyan szolgáltatás, ahol egyáltalán nem kell többet fizetni 2018-ban, mint tavaly. Tehát nem igaz, hogy a városvezetés aránytalanul nagy terhet ró a debreceniekre – vágott vissza csütörtöki közleményében a közgyűlési Fidesz–KDNP frakció a Civil Fórumnak, hazugságnak nevezve, hogy rossz állapotban lennének a debreceni utak. Az ellenzéki párt csütörtökön tartott évértékelő sajtótájékozatót.

A Fidesz és a kereszténydemokraták emlékeztettek: az önkormányzat 2016-ban 52 utcát újított fel és 11 új utcát épített, míg tavaly elindították a város történetének egyik legjelentősebb közlekedési fejlesztését.

A Móricz Zsigmond Kollégium értékesítésében – közölték – mind az eladó önkormányzat, mind a vevő jogszerűen járt el, a szerződésben vállalt kötelezettségeit pedig köteles a vásárló teljesíteni.

Álláspontjuk szerint Debrecen nem lehet valódi régióközpont a nemzetközi iskola nélkül, amit más nem épít meg a város helyett, az intézmény pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egyre több cég települjön ide.

politikaközgyűlésDebrecenFIdesz–KDNPCivil Fórum

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.