Hirdetés

A nap jó híre a DVSC-től érkezett

Cívishír

2019.11.04. 20:05

A nap jó híre a DVSC-től érkezett
Kovács Anna, Arany Rebeka és Jelena Despotovic (Fotó: DVSC / Facebook)

Két kulcsjátékos mellett junior válogatott is hosszabbított a debreceni kézilabdaklubnál.

Hirdetés

Arany Rebeka, Jelena Despotovic és Kovács Anna írt alá újabb szerződést a DVSC Schaefflerrel – közölte a klub a honlapján november 4-én.

A mondás szerint – írják – a legnagyobb erősítés mindig az értékek megtartása. Ebbe az irányban tett újabb lépést a DVSC, amikor három kézilabdázójával kötött újabb szerződést. A montenegrói válogatott Jelena Despotovic és a magyar válogatott Kovács Anna egyaránt 2 évvel hosszabbította meg szerződését. A junior Eb-aranyérmes Arany Rebeka további 3 esztendőre kötelezte el magát.

Arany Rebeka: „Fontos nekem a város, fontos a csapat. Úgy érzem befogadtak a lányok, elégedettek velem a vezetők. Ennek az eredménye, hogy új szerződést kínáltak nekem, amit nagy örömmel fogadtam el. Főként azért, mert idén már az EHF kupában is bemutatkozhattam!”

Jelena Despotovic: „Jól érzem magam Debrecenben, most pedig úgy érzem, hogy megvan az esélyünk az előrelépésre. Remek csapat és közösség alakult ki, amely képes lehet komoly sikerekre!”

Kovács Anna: „Remek döntést hoztam, amikor Debrecenbe igazoltam és nem is volt kérdés, hogy meghosszabbítom-e a szerződésemet. A DVSC-ben újra megtaláltam önmagamat, jól érzem magam a csapatban, jól együtt tudok dolgozni a klub minden munkatársával. Úgy érzem, itt sínen van a pályafutásom, s erről nem szeretnék letérni!”

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés