Újabb magabiztos győzelem Debrecenben

Cívishír

2019.08.14. 15:39

Újabb magabiztos győzelem Debrecenben
Borgyos Panna emelkedik… (Fotó: DVSC Schaeffler)

Ezúttal is a Békéscsaba volt az ellenfél.

Hirdetés

Végig vezetve nyerte meg a DVSC Schaeffler a Békéscsaba elleni felkészülési mérkőzést augusztus 13-én a Főnixben. 

Mint a debreceni klub honlapján olvasható, Köstner Vilmos kedden délelőtt is edzést tartott, így érthetően hiányzott a frissesség. Kisebb sérülése miatt ezúttal sem játszhatott Szabó Panna és Varsányi Nóra, Triffa Ágnes sem jött még teljesen rendbe betegsége után. Egy sérülés miatt óvatosságból Kovács Anna is pihenőt kapott.

Az erősen hullámzó meccsen hatalmas iramot mentek a csapatok, rengeteg volt a hiba, de akadtak szép megoldások is. Nagyon sok lehetőséget kaptak a DVS fiataljai, a második félidőt például olyan felállításban kezdte meg a csapat amelyben Tóvizi Petra volt a korelnök, rajta kívül mindenki szerepelhetne még az ifjúsági bajnokságban is.

DVSC Schaeffler – Békéscsaba ENKSE 36–29 (21–12)
Debrecen, 400 néző. V: Kavalecz I, Kavalecz K.
DVSC: Oguntoye – Arany 3, Karnik 1, Tóvizi 4, Despotovic 6, Borgyos, Vantara-Kelemen 3. Csere: Szabó (kapus), Bulath 4 (1), Vámos P. 3, Bordás 2, Karsten 4, Petrus 4, Poczetnyik 1, Vámosi P. 1 (1).
Békéscsaba: Balog J. – Kovács Anett 4, Vukajlovic 12 (2), Marincsák 5 (2), Agbaba 3, Kopecz, Mézes 1. Csere: Horvát, Csizmadia (kapusok), Bottó, Kukely 1, Barján 3, Dombi, Hős

Szóljon hozzá!

Hirdetés