Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még egy pulcsi kell a dzseki alá, mert hideg hétnek nézünk elébe

| 2021. 10. 10. | 19:13:00
A minimumhőmérséklet fagypont körül alakul.
Még egy pulcsi kell a dzseki alá, mert hideg hétnek nézünk elébe
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Többször, többfelé is fagypont körül alakulnak a minimumok a jövő héten. A maximumok is jellemzően 10-15 Celsius-fok körül várhatók. Változékony lesz az idő: napsütésre és esőre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, de az északkeleti harmadban szakadozottabb lehet a felhőzet, ugyanakkor ott is legfeljebb rövid időszakokra bukkanhat elő a nap. Késő délutántól átmenetileg határozottan csökken a felhőzet, az Északnyugat-Dunántúlon rövid időre már kisüthet a nap. Elsősorban a déli, délnyugati megyékben lehet további gyenge eső, másutt kisebb a csapadék valószínűsége. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 9 fok között alakul, ugyanakkor a kevésbé felhős északkeleti határnál 0, akár mínusz 1 fok is lehet. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 10 és 15 fok között valószínű, de a keleti határnál 16, 17 fok is lehet, míg a felhős, csapadékos délnyugati részeken 10 fok alatt maradhat a maximum.

Kedden a több-kevesebb napsütés mellett helyenként előfordul kisebb eső, zápor. Sokfelé megélénkül, néhol megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet 1 és 9, a maximumhőmérséklet 10 és 15 fok között várható.

Szerdán és csütörtökön hajnalra átmeneti ködfoltok képződhetnek. Napközben a több-kevesebb napsütés mellett szórványosan valószínű záporeső. Szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet általában 2 és 8 fok között alakul, de a kevésbé felhős, szélvédett tájakon mínusz 1 fokot is mérhetnek. A legmagasabb hőmérséklet 9 és 15 fok között várható. Csütörtökön hajnalban általában 0 és plusz 5 fok között, a kevésbé felhős, szélvédett vidékeken fagypont alatt alakul a hőmérséklet. A csúcsérték többnyire 8 és 13 fok között várható.

Pénteken reggel is számítani lehet ködfoltokra. Napközben a több-kevesebb napsütés mellett helyenként előfordulhat kisebb eső, zápor. A leghidegebb órákban általában 0 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet, de a derült, szélvédett tájakon akár mínusz 3 fokot is mérhetnek. A nappali maximumok 9 és 14 fok között alakulnak.

Szombaton napos idő valószínű, de szórványosan kialakulhatnak záporok. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a szél. A hőmérséklet hajnalban általában 2 és 9 fok között, a kevésbé felhős, szélvédett tájakon fagypont körül alakul. A maximum többnyire 8 és 14 fok között várható.

Vasárnap általában több órára kisüthet a nap, számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 5, a legmagasabb hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Saját fiát szúrta hasba az alkoholista apa
Saját fiát szúrta hasba az alkoholista apa
Súlyosabb ítélet várhat rá Debrecenben.
Hirdetés
Hirdetés
A fóliasátrakban már érik a magyar szamóca
A fóliasátrakban már érik a magyar szamóca
Május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.