Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vona Gábor olasz ügynököket fogott a fia iskolájánál

| 2016. 09. 22. | 16:05:00
Azt mondja a pártelnök, a Fidesz mocskos akciójáról van szó.
Vona Gábor olasz ügynököket fogott a fia iskolájánál
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megdöbbentő dolog történt velem ma reggel. A kisfiamat vittem iskolába, éppen az autó előtt adtam neki búcsúpuszit, amikor azt mondta: "Apa, valaki fényképez bennünket!" - és egy kocsira mutatott. A sulirendőr, aki pár méterre állt, szintén észrevett valamit, és elindult a jármű felé. A jármű menekülőre fogta, de pechjére egy zsákutcás parkolóba hajtott, így miután a megijedt Benedeket próbáltam nyugtatni és beküldtem a suliba, az autó után siettem.

- vezeti fel a krimi szagú sztorit Vona Gábor a jobbik elnöke a Facebookon. A folytatásban bontja ki az szálakat a politikus.

Az autóból kiszálló személy feltett kezekkel szállt ki, mint amikor egy bűnözőt tetten érnek. Mr. Gabornak hívott és angolul sűrűn az elnézésem kérte. Magát olasz újságírónak nevezte és elmondása szerint csak fényképeket akart készíteni, és sajnálja, neki is van gyereke, de sajnos ez a munkája. Amikor megkérdeztem, kinek dolgozik, azt mondta, egy olasz ügynökségnek. Mire azt mondtam, hogy ez így nem kerek, kibökte, hogy azoknak pedig egy magyar megrendelő fizet. Közben két anyuka lépett oda, és azt mondta, hogy a parkoló másik végében a bokrok között bujkál egy másik fotós ember is. Na, már csak ez kell... Amire odaértem, az elfutott. Ekkor megérkezett a rendőrnő, aki elkezdte felvenni az adatokat. Közben az olasz telefonon kérte a barátját, hogy jöjjön vissza, aki rövidesen vissza is tért.

Az olaszok számtalan hazugságba keveredtek. Először azt mondták, csak az iskola elé jöttek. Majd miután a kollégám jelezte, hogy ő már reggel a házunk előtt is látta ezt az autót, elismerte, hogy ott is fotóztak. Arra a kérdésre, hogy mióta követnek, a válasz az volt, hogy tegnap este érkeztek. Ezután megkérdeztem, honnan tudták a lakcímem, mire a válasz az volt, hogy a múlt héten követtek a parlamentből. Ezek szerint mégsem tegnap érkeztek? Erre a válasz: hétvégére hazamentek. Amikor arra voltam kíváncsi, hogy melyik nap követtek a múlt héten, akkor arra azt felelték, hogy pénteken. Ez érdekes, mert pénteken nem voltam a parlamentben. Szóval 10 perc alatt lejött, hogy ez itt nem egy tiszta történet.

Vona Gábor szerint a Fidesz van a háttérben.

Nos, drága jó Habony Árpád és társai! Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ti álltok az egész mögött, csupán 99%-os valószínűségűnek tartom. De a helyzet az, hogy itt most nagyon mellé lőttetek. Több ok miatt is.
1. Ahogy írtam, egy országgyűlési képviselő megfigyelése bűncselekmény, úgyhogy itt most kicsit többet szívtatok fel az orrotokba a szokásosnál, és elcsesztétek, mert a kisfiam szerencsére észrevette a felbérelt olaszaitokat.
2. Bár nincsenek illúzióim, hogy a mai Magyarországon bárki a köreitekből is felelne bármiért, de azért megteszem az ilyenkor szükséges jogi lépéseket. Tanúk, dokumentáció van.
3. Én nem fogok összeomlani, mint Spéder, csak még elszántabban küzdeni, hogy eljöjjön az igazság pillanata, és nektek felelnetek kelljen azért a sok mocsokért, amit - nem is velem, hanem - az országgal tesztek.

(Ezt meg csak úgy a dühös apuka jogán: Miért nem tudtok tiszta eszközökkel küzdeni, nyomorultak?)

- így a pártelnök.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jobbik: miért vendégmunkások laknak egy szoboszlói hotelben?
Jobbik: miért vendégmunkások laknak egy szoboszlói hotelben?
Fülöp-szigetekről érkezett férfiakat szállásoltak el az ingatlanban.
Hirdetés
Hirdetés
Ezzel a fegyverrel lőtt a komádi gyilkos
Ezzel a fegyverrel lőtt a komádi gyilkos
Az 56 éves férfit letartóztatták.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!