Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mit kell tudni az összecsomagolt szoftverekről?

| 2022. 12. 14. | 08:42:00
A legfontosabb tudnivalók az összecsomagolt szoftverekről.
Mit kell tudni az összecsomagolt szoftverekről?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Találkoztál már különféle szoftver csomagajánlatokkal az internetet böngészve? Most megtudhatsz mindent, amit tudni érdemes az összecsomagolt szoftverekről. Egyre több helyen találkozhatsz olyan ajánlatokkal, amikor kettő vagy több számítógépes programot vagy játékot összecsomagolva, kedvezőbb áron tudsz megvásárolni. Tényleg megérik ezek az ajánlatok, vagy van valamilyen beugratás, trükk? Most lerántjuk a leplet és bemutatjuk, hogy mit érdemes tudni az összecsomagolt szoftverekről.

Mit nevezünk összecsomagolt szoftvernek?

Csomagajánlatról akkor beszélhetünk, amikor kettő vagy több szoftvert egy tranzakció keretében, kombinálva tudsz megvásárolni. Ez az értékesítési metódus egyre kedveltebb a szoftverforgalmazók körében. Olyan számítógépes programokat vásárolhatsz meg így, mint a Microsoft különböző szoftverei (például a Windows friss verziója, vagy az Office legújabb kiadásai), hanem akár számítógépes játékokat is kínálnak már ilyen módon.

Ha jobban megnézzük az ilyenfajta ajánlatokat, akkor logikusan végiggondolva láthatjuk, hogy mind az eladó fél, mind a vevő nyerhet ezekkel. Az eladó két program eladásával természetesen nagyobb bevételt realizál, ugyanakkor a vásárló is jól jár, mert a magasabb ár kifizetéséért cserébe a forgalmazó nagyobb mértékű kedvezményt is hajlandó biztosítani.

A legfontosabb tudnivalók az összecsomagolt szoftverekről

Általánosságban elmondható, hogy a korrekt áruházakban jobban jársz a szoftvercsomagok megvásárlásával, mintha annak összetevőit külön-külön vennéd meg.

A csomagban való értékesítés az eladónak is kedvezőbb árazást tesz lehetővé, hiszen két termék eladásánál ő is több profitot tud realizálni, így összességében arra is hajlandó, hogy az összecsomagolt termékekért kevesebb pénzt kérjen, mintha külön-külön adná azt el, hiszen ilyenkor biztos bevételt szerez a második szoftveren is.

Ezen túl a nagyobb forgalmú szoftveráruházak a licencek tömeges beszerzésén keresztül is sokat tudnak nyerni, ezáltal versenyképesebb árakat tudnak az ilyen csomagoknál.

Mindezeket figyelembe véve mindenképpen érdemes körülnézned, hogy jelenleg milyen összecsomagolt szoftvereket lehet megvenni a piacon, dönts okosan és takarékoskodj: vásárolj kombinálva és használd ki az összecsomagolt szoftverekben rejlő előnyöket!

Jó ajánlatok Microsoft licencekre

Ha konkrétabban megnézzük, hogy milyen ajánlatokkal is találkozhatunk, akkor egyből láthatjuk, hogy leggyakrabban talán a Microsoft különböző operációs rendszereit és irodai programjait kínálják különféle csomagokban.

Olyan párosításokkal találkozhatunk, mint a Windows 10 Professional + Office 2019 Professional Plus, Windows 10 Home + Office 2019 Professional Plus, Windows 11 Professional + Office 2021 Professional Plus, Windows 11 Home + Office 2021 Professional Plus.

Érdemes körülnézni, hogy éppen melyiket adják a legjobb áron, ahogyan azt is mindenképpen mérlegelni szükséges, hogy a saját igényeinket melyik csomag tudja leginkább kielégíteni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Közösen döntik el, mi kerüljön Debrecen új tavának partjára
Közösen döntik el, mi kerüljön Debrecen új tavának partjára
A Civaqua-program első nagy víztározója sok lehetőséget rejt magában.
Hirdetés
Hirdetés
Folytatódik a debreceni LED-csereprogram
Folytatódik a debreceni LED-csereprogram
Elkezdődött az izzók kiosztása.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Talentum-díj: debreceni kutató munkáját ismerték el
Talentum-díj: debreceni kutató munkáját ismerték el
Matta Csaba a Debreceni Egyetem Anatómiai, Szövet és Fejlődéstani Intézetének egyetemi docense.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!