Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csoda nem történt az edzőmenesztés után, de legalább nem kapott ki a Loki

| 2021. 10. 30. | 20:44:00
A debreceniek a második félidei játékukkal szereztek egy pontot.
Csoda nem történt az edzőmenesztés után, de legalább nem kapott ki a Loki
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Edzőmenesztés után lépett pályára a DVSC az MTK otthonában. Jeremiás Gergő megbízott vezetőedző Dzsudzsák Balázst a kispadra ültette, mert állítólag vádlisérüléssel bajlódik, Pintér pedig támadó középpályásként a kezdőben kapott helyet. Baráth Péter megmenekült a középső védő posztjától, és a középpályán bíztak rá komoly feladatot.

A szerkezetváltástól nem lett izmosabb a Loki-védelem: a 12. percben az MTK három húzásból bolondot csinált a fiúkból, Miovski pedig senkitől sem zavartatva 12 méterről a jobb alsóba helyezett (1-0). A debreceniek a 20. percben tértek magukhoz, és eljutottak a kék-fehérek kapujáig. Gólhelyzetek kidolgozni ugyan nem tudtak, de már azt is örömmel nyugtáztuk a jelenlegi helyzetben, hogy legalább „életjeleket” mutatott a csapat.

Az első debreceni lehetőségre a 35. percig kellett várni. Ekkor Ugrai lépett ki egy forintos labdával az MTK tizenhatosának jobb oldalán, de nagy helyzetben, 10 méterről gyatrán mellé lőtt. Öt perc múlva már Gróf nagy védése kellett Mijovski távoli bombájánál. A félidő hajrájában megint a debreceni kapu előtt volt nagyobb forgalom, és a nehezen forduló piros-fehér védők bizony adtak okot az aggodalomra.

Szünet után előbb Ferenczi próbálkozott, majd Deslandes lőtt mellé – harcosabb felfogásban kezdett futballozni a Loki, vagy az MTK ült rá az eredményre. Mindenesetre jóval többet volt a debrecenieknél a labda, mint az első játékrészben. Csak az a fránya labda pattant távol a hajdúságiaktól, így halt el sok próbálkozás.

A 65. percben végre lábról lábra járt a labda, végül Bévárdi adott be jobbról, Ferenczi pedig a hosszú oldalon jó ütemben érkezett, és kapásból, laposan, éles szögből lőtt a hazaiak kapujába (1-1)! A második félidőben sokat munkálkodott a DVSC, ezért teljesen megérdemelten egyenlített. Ez azonban nagyobb erőbedobásra késztette az MTK-t, így kiegyenlítetté vált a játék, de ekkor az volt az érzésünk, hogy ez egy nyerhet meccs! A 83. percben Baráth lövése után a labda megpattant egy védő lábán, így csapta be Mijatovics kapust, aki azonban szemmel „kinézte” a labdát a bal alsó sarokból.

A 86. percben hármas cserével akarta meglepni az MTK-t a Jeremiás-Dombi edzőpáros: Gyönyörű, Babunski és Szujo állt be Varga, Korhut és Sós helyére. Az MTK nem lepődött meg ezen, a 89. percben óriási hazai helyzet maradt ki: Grozav ügyetlenkedte el a nagy lehetőséget. 

A Loki egy pontot szerzett, amit a jelenlegi helyzetében mindenképpen meg kell becsülni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Végre győzelem! Simán verte a Dunaújvárost a DEAC
Végre győzelem! Simán verte a Dunaújvárost a DEAC
A debreceniek készülhetnek lélekben a Ferencvárosra.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Mostantól több pénzt visznek haza az egészségügyi szakdolgozók
Alapbérük átlagosan eléri az orvosbérek 37 százalékát.
Skandináv életérzés a MOPA dekorpanelekkel
Hozd harmóniába a természetet és a modern elemeket az otthonodban a debreceni Gulyás Tüzép segítségével!
Márciusi fagyok jönnek; ismét méregdrága lehet a gyümölcs. Vagy nem is lesz...
Markáns lehűlést jeleznek. A gyümölcsfák már sok helyen virágoznak.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Veszélyeztetett afrikai nőket támogató kezdeményezést karolt fel a Richter.
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
A Joint Venture Szövetség (JVSZ) nagyszabású díjátadó gálaeseményén díjazták.
Hirdetés
Hirdetés