Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egyedi névjegy használatának előnyei

| 2023. 01. 16. | 06:06:00
XXX
Az egyedi névjegy használatának előnyei
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha szeretnél megmaradni az üzleti partnereid emlékezetében, akkor érdemes különleges névjegyet kreálnod. Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan tudod ilyen módon kialakítani a névjegykártyádat, akkor mindenképpen tarts velünk a mai cikkünkben!

Anyag, szín, felület

A névjegyünket számos módon tehetjük izgalmassá. Használhatunk nem megszokott anyagot a kialakításnál, vagy extravagáns színvilágot. Természetesen ezeket annak fényében kell eldöntened, hogy a te iparágadban mennyire tolerálják a megszokottól eltérő megjelenéseket. 

Szintén játékossá teheted a névjegyedet, ha különleges felületet alkalmazol. Ezzel is kellemes meglepetést okozhatsz üzleti partnereidnek. Ha a digitális megoldások is érdekelnének, akkor nézz szét a CardInMove oldalán!

A névjegyek manapság sokkal sűrűbben cserélődnek, mint korábban, így sok lehetőséged van többféle megoldás kipróbálására is. Korábban jellemző volt, hogy akár 10-20 évig is egy pozícióban dolgoztak az emberek, azonban ez mára megváltozott. 

A felgyorsult, globalizálódott világnak köszönhetően egyre gyakrabban váltogatják az emberek a munkahelyeiket. Ez a névjegykártyák piacára is kivetül, hiszen minden pozícióváltásnál új névjegyre lesz szükségünk, hogy a friss adatainkkal tudjunk bemutatkozni.

Hogyan használjuk a névjegyünket?

Első és legfontosabb szabály a névjegy alkalmazásánál, hogy bárhová megyünk, mindig tartsuk magunknál. Hiszen sosem tudhatjuk előre, hogy hol, kivel fogunk találkozni, így minden esetben hasznos lehet, ha van nálunk pár darab. 

Ha papíralapú verziót használunk, akkor persze ügyeljünk a megfelelő tárolásra, hiszen egy sérült névjegykártyával nem fogunk jó benyomást kelteni. Digitális verzióval nem fogunk ilyen problémába ütközni, így neked is érdemes fontolóra venned az okos névjegy alkalmazását.

Manapság rendkívül sok impulzus ér minket minden téren, így nehéz kitűnni a tömegből. Ezért kell odafigyelni a névjegy megszerkesztésénél arra, hogy különleges darabot kreáljunk. Törekedjünk arra, hogy felkeltsük a fogadó félben a kíváncsiságot, és ösztönözzük arra, hogy felvegye velünk a kapcsolatot a jövőben. 

Ezt úgy tudjuk elérni, ha mást nyújtunk neki, mint amit korábban tapasztalt, hiszen ekkor válunk érdekessé számára. Így tehát érdemes elgondolkodnod azon, hogy hogyan tudnál ilyen hatást elérni.

Túl a bizniszen

Egy jó névjeggyel történő bemutatkozás során olyan kapcsolatokra is szert tehetünk, melyek túlmutathatnak a bizniszen. Az értékes emberek pedig kizárólag pozitív hatással lehetnek életünk minden területére, így fontos ezen is elgondolkodni. 

Érdemes érdeklődően, illetve nyitott szemmel járnod a világot, hiszen a lehetőségek mindig ott lesznek előtted, csak meg kell ragadni őket.

Tökéletes társ lehet ehhez a digitális névjegykártya, mely hozzásegíthet az üzleti kapcsolatok kialakításához. Ebben a szférában elengedhetetlen az innováció, így biztosan szimpatikussá válsz a fogadó fél számára, ha élsz a technológia legújabb vívmányaival. Próbáld ki te is az okos névjegyek alkalmazását!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jobbik: miért vendégmunkások laknak egy szoboszlói hotelben?
Jobbik: miért vendégmunkások laknak egy szoboszlói hotelben?
Fülöp-szigetekről érkezett férfiakat szállásoltak el az ingatlanban.
Hirdetés
Hirdetés
Ezzel a fegyverrel lőtt a komádi gyilkos
Ezzel a fegyverrel lőtt a komádi gyilkos
Az 56 éves férfit letartóztatták.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!