Hirdetés

Felnőtt- és gyerekjátszó is van az eladó debreceni luxusingatlanban

civishir.hu

2020.02.06. 08:08

Felnőtt- és gyerekjátszó is van az eladó debreceni luxusingatlanban

Ez ma a legdrágább a helyi lakáspiacon. +Képgaléria

Hirdetés

Aki a minigarzonhoz szokott, nem árt, ha gyorsan bevesz két szem Daedalont az eladósorba került debreceni villa fotóinak megtekintése előtt, ugyanis 800 négyzetméteren fogunk barangolni, ami akár szédüléshez is vezethet. Ráadásul ez csak a belső tér alapterülete, az álomotthon ugyanis több mint 2000 négyzetméteres földnyalábon terül el – ez azt jelenti, hogy elférne rajta két Aldi áruház, raktárostól, üvegvisszaváltóstól. Jó tudni, hogy bár Debrecenben csak három ilyen adottságú telek létezik, mégsem a világ végén vagyunk. Ezt értsék úgy, hogy van a közelben aszfaltozott út, közvilágítás, gyalogátkelő, kocsma, villamos- és buszmegálló is – bár ez utóbbi jelen esetben nem minta annyira fontos lenne, ugyanis a házhoz tartozó garázsban négy autómobil is elfér. Igaz, ha jobban belegondolunk, az italkimérés is megoldható helyben, tekintve, hogy a luxusingatlan kialakításánál nem feledkeztek meg a bárról sem.

Ha már szórakozás: kikapcsolódni nem csak a gyerekek szeretnek. A felnőttjátszóban biliárd és csocsó vár a jövő bajnokaira, a legó-, Barbie-, könyv- és plüssőrült kisebbek pedig végeláthatatlan polcrendszereket és tárolókat rendezhetnek be a kedvenceikkel. Aki elfáradt a játékban, lazulhat a welnessrészlegben, ahol 10 méteres, ellenáramoltatós úszómedence, jacuzzi és szauna is rendelkezésre áll.

A galériás villában a hétköznapok sem fakók: az ingatlant a nagy, fényes terek, anyagában a fa és a márvány, színeiben a bézs néhány árnyalata, valamint a szürke eleganciája uralja. Az élettér annyira intim és a város zajától elszigetelt, hogy ha egy kis magányra vágyunk, még a családtagokkal sem kell feltétlenül találkoznunk: elbarikádozhatjuk magunkat a buja kerti ősfák között vagy épp a hat szoba valamelyikének gardróbjában, merthogy ilyenje mindegyiknek van (és ezeken túl még két nappali is persze).

 

A kényelem garantált: a gyep öntözését, a porszívózást, a redőnyök működtetését kapcsolóval végezhetjük – kiújuló isiász tehát kizárva. Akinek jegesedésre hajlamosak a lábujjai, megnyugodhat: a házikóban meleg víz és fűtés is van – utóbbi a padlóban és a falban egyaránt –, sőt napkollektorok szállítják házhoz a zöld energiát. Az eladó garantálja, hogy nem fog szökni a meleg, a nyílászárók alatt pedig kizárt, hogy belihegjen a szél, azaz valamennyi elem hőszigetelt. Persze az élet nem örök tél: a gyönyörű kertben a kinti konyhás filagória, a kemence lehet a társasági élet hozzáadott értéke. Az alvás nyugalmáért és a vagyon biztonságáért kamerás és infrás riasztórendszer felel.

Aki szeretné a luxusingatlant magáénak tudni, annak nem kevés apróra van szüksége; mondhatni, jó, ha vágósúlyban van a malacpersely: 499,9 millió forintba kerül, cserébe azonban a béke szigetét kapja, közvetlen kapcsolattal a Nagyerdőre.

Bereczki-Csák Helga

(X)

Érdeklődni ITT: libertyingatlan.hu vagy a 70/633 38 06-os telefonszámon lehet.

Galéria

PRluxusingatlan

Szóljon hozzá!

Hirdetés