Hirdetés

Megvan, melyik cég építheti a BMW egyik csarnokát Debrecenben!

2019.12.12. 17:17

Megvan, melyik cég építheti a BMW egyik csarnokát Debrecenben!

Nincs csúszás, az indulást 2023 nyarára teszik.

Hirdetés

A német multinacionális gyártástechnológiai beszállító vállalat, a Dürr építi meg a BMW leendő debreceni gyárának a festőcsarnokát, adta hírül a cég, írja az autopro.hu.

A vállalat ugyanakkor két másik üzletet is nyélbe ütött a BMW-vel, két festőcsarnokot építenek meg az autógyártó két északkelet-kínai gyárában. Senjang-Dadongban bővítésről van szó, Senjang-Tiexiben pedig egy új gyártóbázison belül létesül új festősor.

A közleményből az is kiderül, hogy a BMW debreceni projektjében nincs csúszás, a festőüzem indulását 2023 nyarára teszik.

E három helyszínen a Dürr 165 festőrobotot és 90 tömítőrobotot fog installálni. Mint írták, Debrecenbe az EcoDry X rendszerű szeparáló berendezések érkeznek. Ezek mintegy 60 százalékkal csökkentik az energiafelhasználást, mivel sokkal kevesebb levegőt kell visszatisztítani.

A Dürr festőtechnológia- és szerelősor installálásából befolyt árbevétele 1,24 milliárd euró volt 2018-ban. Debrecenben is valami hasonló fog megépülni, mint ami ebben a videóban látható.

 

autóBMW

Szóljon hozzá!

Hirdetés