Hirdetés

Megkezdődött a Debreceni Sportuszoda felújítása

Cívishír

2019.12.10. 14:48

Megkezdődött a Debreceni Sportuszoda felújítása
A 13 éve átadott, közkedvelt létesítmény megérett a felújításra

A jövő év elején teljes leállásra is szükség lesz.

Hirdetés

A családi zuhanyzók felújításával december 10-én megkezdődött a Debreceni Sportuszoda felújítása. A többi zuhanyzóban és a mosdókban is cserélik a szerelvényeket, a fali- és járó burkolatokat, továbbá az ajtók is megújulnak – olvasható a Debreceni Sportcentrum közleményében.

Mint írják, a december 20-i üzemzárást követően leengedik az 50 méteres medence vizét a járólapok részleges cseréje, fugázása, valamint a műanyag rácsozat megújítása érdekében. Ezeken a napokon a 25 méteres medencét és az ehhez a medencetérhez tartozó szolgáltatásokat (szauna, merülő-, és termálmedence) vehetik igénybe a vendégek.

Az ütemezett munkavégzés részeként a 25 méteres medencét szintén felújítják 2020. január elejétől kezdődően. Az uszodagépészet korszerűsítése érdekében teljes leállásra is szükség lesz, emiatt a 2006-ban épült létesítmény előreláthatóan január közepétől tudja majd fogadni vendégeit.

A beruházás során többek között az öltözőszekrények és öltözőkabinok felújítása, a beléptetőrendszer és a biztonsági kamerák, a medencetéri árnyékoló rendszer cseréje, sőt a kis szauna teljes körű felújítása is megtörténik. A tervek szerint az uszoda előtere szintén megszépül.

A felújítás alatt érvényes kedvezményes árakat, továbbá az ünnepi nyitvatartási idejét hamarosan közlik.
DebrecenúszásberuházásDebreceni Sportuszoda

Szóljon hozzá!

Hirdetés