Hirdetés

Hirdetés

Él a remény: debreceni dolgozók fogtak össze Ivett gyógyulásáért

civishir.hu

2019.10.17. 16:05

Él a remény: debreceni dolgozók fogtak össze Ivett gyógyulásáért

A biharkeresztesi lány még csak 17 éves.

Hirdetés

Hirdetés

Egy debreceni, családi kisvállalkozás vezetőjétől kaptuk a következő levelet. 

A Cívishír cikkében olvastunk Szilágyi Ivett történetéről. A Debrecenben zajló Zöld Város programban dolgozó, nevük elhalhatását kérő, debreceni vállalkozások dolgozói 400 ezer forintot adtak össze Ivett gyógyítására, amit a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványon keresztül már el is juttattunk a családnak.

Az adakozók ezúton kívánnak Ivettnek jó egészséget, gyors gyógyulást! A cégek azt kértek, hogy hívjuk fel a figyelmét minden vállalkozásnak, és magánszemélynek, ha módjukban áll, támogassák Szilágyi Ivett gyógykezelését.

Ivett Ewing-szarkómában szenved

A Ewing-szarkóma a második leggyakoribb csontokból kiinduló, rosszindulatú, elsősorban gyermekkori daganat. A szervezet bármely csontjából kiindulhat. Gyermekkorban Magyarországon évente körülbelül 6-8 új beteget diagnosztizálnak. Leginkább a tizenévesek körében fordul elő, de már 10 éves kor alatt is jelentkezhet. A Ewing-szarkómának nincsen olyan sajátos tünete, amelyről könnyen felismerhető lenne. Leggyakoribb tünetei lehetnek: fájdalom, duzzanat, csonttörés, helyi gyulladás, ritkán láz. A betegséget éppen a nem kirívó tünetek miatt sok esetben csak előrehaladott állapotban ismerik fel, amikor csont-, csontvelői vagy tüdőáttétek alakulnak ki. Bár a gyógyulási esélyeket nagymértékben rontja a betegség előrehaladottsága, intenzívebb kezelés mellett ilyenkor is elérhető végleges gyógyulás.

Az adományokat az alapítvány számlaszámára lehet utalni, Szilágyi Ivett gyógykezelésére megjegyzéssel.

Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001

Utalás közvetlenül Ivett családjának:

Szilágyi István
11773384-02786979-00000000
Közlemény: adomány

BiharkeresztesSzilágyi Ivett

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.