Hirdetés

Hirdetés

Baleset és terelés az M3-as autópályán

2019.07.04. 11:18

Baleset és terelés az M3-as autópályán

A Nyíregyháza felé tartó oldalát Ludas közelében lezárták.

Hirdetés

Hirdetés

Többen megsérültek abban a balesetben, amely miatt lezárták az M3-as autópálya Nyíregyháza felé tartó oldalát Ludas közelében – tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense július 4-én az MTI-t.

Lázár Levente elmondta: a 91-es kilométerszelvényben eddig tisztázatlan okból történt balesetben egy mikrobusz az oldalára borult. A járműben négyen megsérültek, ketten súlyosan, ketten könnyebben.

A helyszínelés idejére az útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta, a Nyíregyháza felé közlekedőket Ludasnál a 3-as főútra terelik, ahonnan Kálnál hajthatnak vissza az autópályára. 

Frissítés!

A rendőrség tájékoztatása szerint a járműben utazó 10 moldáv állampolgár közül egy 21 éves férfi a kórházba szállítása során életét vesztette, további három személy pedig orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett. Őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A helyszínelés és a műszaki mentés 14 óra 50 perckor befejeződött, zavartalanul halad a forgalom. A baleset további körülményeit a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

balesetM3-as autópálya

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.