Hirdetés

Több száz fogorvos Debrecenben

unideb.hu

2019.04.11. 17:51

Több száz fogorvos Debrecenben
Fotók: unideb.hu

Évente egyszer gyűlnek össze ennyien.

Hirdetés

Hirdetés

A fogorvostudomány legújabb vívmányait mutatják be április 11-13. között a Debreceni Fogászati Napokon. Az ország egyik legszínvonalasabb szakmai találkozóját 20. alkalommal szervezte meg a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kara.

A továbbképző konferencián minden évben a legfrissebb szakmai eredményeket, módszereket, eszközöket mutatják be. A gyakorló fogorvosok szakmai továbbképzése mellett a rendezvény a fogorvostan-hallgatók számára is kiváló kitekintési lehetőséget nyújt a legújabb hazai és nemzetközi újdonságokra - írja az unideb.hu.

- A hallgatói kezdeményezésre 1999-ben indult, akkor még csak egynapos rendezvény két évtized alatt az ország legjelentősebb szakmai fórumává vált. Angliából és Finnországból érkeznek előadók, akik tudásukat, szakmai ismereteiket és a legújabb kutatások eredményeit fogják megosztani velünk – tájékoztatott Bágyi Kinga, a DE Fogorvostudományi Kar dékánja a fogászati napok április 11-i megnyitóján.

A háromnapos konferencia az általános fogászattal foglalkozó szakembereken kívül a fogszabályozás, a gyermekfogászat, a szájsebészet és a fogpótlástan területén dolgozóknak is hasznos tudást kínál.

A 20. Debreceni Fogászati Napok csaknem 300 fogorvos és a Debreceni Egyetem 400 fogorvostan-hallgatójának, köztük 100 külföldi diák részvételével április 13-ig tart a Kölcsey Központban. 

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.