Hirdetés

Hirdetés

Felújítás kezdődik a debreceni 1-es villamos vonalán

civishir.hu

2019.04.23. 13:41

Felújítás kezdődik a debreceni 1-es villamos vonalán

Átszállással lehet közlekedni.

Hirdetés

Hirdetés

A DKV Zrt. a fenntartható biztonságos közlekedés érdekében április 27-én szombaton üzemkezdettől, április 28-án vasárnap üzemzárásig az 1-es villamos Pallagi úti szakaszán karbantartást végez. Az ágyazatcserét, valamint a hozzá kapcsolódó munkákat a DKV Zrt. saját forrásból végzi, melynek ideje alatt az 1-es villamosok két szakaszban közlekednek:

  • Nagyállomás – Nagyerdei körút – Nagyállomás
  • Medgyessy sétány – Egyetem – Klinikák – Aquaticum, majd vissza a Medgyessy sétány irányába (ingajárat)

A munkák ideje alatt a Nagyerdei körút és az Aquaticum megállóhelyek között a villamos-közlekedés szünetel.

A teljes 1-es villamos vonalon csak átszállással lehet közlekedni. Az Egyetem/Klinikák irányába a Medgyessy sétány megállóhelyen, míg a Nagyállomás irányába közlekedő villamosra a Nagyerdei körút megállóhelyen van lehetőség a fel- és leszállásra. Az utazás megkezdésekor érvényesített vonaljegy az átszállás után is használható, azonban azt mind a két járművön érvényesíteni kell.

A pályakarbantartás ideje alatt a Nagyerdei körút – Pallagi út kereszteződésben található villamos fedezőjelző üzemen kívül lesz. A villamosok a megszokottól eltérően, mindkét irányba közlekednek.

Kérik a gépjárművezetőket, ne megszokásból, hanem minden esetben a kihelyezett KRESZ-tábláknak megfelelően, körültekintően közlekedjenek.
DKVvillamosfelújításDebrecen

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.