Hirdetés

Mit akarhatnak Dombi Tibiék Balázs Palitól?

civishir.hu, unideb.hu

2018.12.18. 11:42

Mit akarhatnak Dombi Tibiék Balázs Palitól?

Hát a labdát!

Hirdetés

Hirdetés

Balázs Pali, Kállay-Saunders András, Dombi Tibor és Madar Csaba is pályára lép azon a nagyszabású jótékonysági teremlabdarúgó tornán, amelyet idén a DEAC-cal közösen rendeznek meg a Hódos Imre Sportcsarnokban.

Az ország legjobb kispályás csapatainak szurkolhat a közönség a 9. Sajt-Kalmár Kupán Debrecenben. December 21. és 23. között NB I-es játékosok, futsal-, strandfoci-, illetve minifoci-válogatottak küzdenek majd egymással.

A döntő napján ráadásként egy jótékonysági gálameccset is tartanak, amelyen  a Debreceni Aranygeneráció és a Magyar Művész Válogatott mérkőzik meg egymással, olyan játékosokkal, mint Dombi Tibor, Madar Csaba, Szatmári Csaba, Bernáth Csaba, Igor Bogdanovic, Kerekes Zsombor, Sándor Tamás, a Tankcsapda, illetve Balázs Pali, Kállay-Saunders András, Csitári Gergely, Kiss Péter Balázs, Spigiboy, Candyman és Inti.

Az eseményen a szervezők jótékonysági tombola értékesítésével igyekeznek adományt gyűjteni, hogy halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát tegyék szebbé. Emellett arra kérik a közönséget, hogy aki teheti, vigyen magával plüssjátékot a rendezvényre, amelyet a gálamérkőzés végén a pályára dobnak – ezek az ajándékok is rászoruló gyerekekhez jutnak.

A tombolán szerencsét próbálók pedig többek között NB I-es csapatok, külföldön légióskodó magyar válogatott játékosok mezeit, Tankcsapda-relikviákat, valamint egyéb értékes tárgynyereményeket vihetnek haza.

Részletes információ a Sajt-Kalmár Kupa hivatalos honlapján, a www.sajtkalmarkupa.hu-n, valamint a Facebook-oldalukon található.

jótékonyságSajt-Kalmár

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.