Hirdetés

Négynapos rendezvénnyel ünnepelnek az orvostanhallgatók

civishir.hu

2018.10.05. 13:50

Négynapos rendezvénnyel ünnepelnek az orvostanhallgatók
(Fotó: unideb.hu)

Rengeteg program várja az érdeklődőket Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

Sport- és közösségépítő élmények, pályaválasztási tanácsadás és koncertek is várják az orvostanhallgatókat az október 8-án kezdődő Centenáriumi Medikus Napokon.

A négynapos eseményt idén az orvosképzés százéves jubileuma jegyében tartják a Debreceni Egyetemen.

A „Tanár is volt diák” című beszélgetésekkel kezdődik hétfőn a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzata és a Debreceni Orvostanhallgatók Egyesülete által szervezett eseménysorozat. A számos szakmai és szabadidős programot kínáló héten pályaválasztási beszélgetések is lesznek a szülészet, nőgyógyászat, kardiológia, neurológia és traumatológia területeit érintve, illetve „Robotika az orvoslásban” címmel is tartanak bemutatót.

A legtöbb előadás és program a hazai medikusoknak kedvez, de a szervezők a külföldi hallgatókra is gondoltak, őket egyebek mellett angol nyelvű előadás is várja majd az innovatív nőgyógyászati beavatkozásokról.

A programokat workshopok színesítik, a mozogni vágyók pedig zumbán, futó-, valamint kettleball edzésen vehetnek részt. Esténként magyar, illetve külföldi medikus együttesek, fellépők zenélnek majd a Nagyerdei Víztoronyban, továbbá ötödik alkalommal tartják meg a Zenélő Medikusok Jótékonysági Koncertet. Az október 8-11. közötti Centenáriumi Medikus Napokat gálaest zárja a Debreceni Egyetem Főépületének Aulájában.

További részleteket a DEHÖK oldalán megjelent cikkben olvashatnak.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.