Hirdetés

Hirdetés

Szendvicspanelt magyar gyártótól – magyar vásárlóknak!

civishir.hu

2018.09.12. 11:57

Szendvicspanelt magyar gyártótól – magyar vásárlóknak!

Magas minőség, rövid szállítási határidő.

Hirdetés

Hirdetés

Három tény mely, a hazai gyártású szendvicspanelek mellett szól: rövid gyártási határidő, magyar nyelvű segítségnyújtás – mind a kiválasztás, mind az esetleges visszakövetés esetében –, nagyon rövid szállítási határidő.

A kereskedelemben fellelhető szendvicspanelek egy része az Európai Unió tagországaiból érkezik hazánkba, de egyre nagyobb hányada magyarországi gyártók terméke. Bizonyos esetekben a gyártóval való direkt kapcsolat, a személyes szaktanácsadás elengedhetetlenül fontos: ezzel pénz és idő takarítható meg.
A szendvicspanelek típus szerinti megoszlása is változóban van a piacon. Az elmúlt években a növekvő műszaki követelmények miatt egyre inkább az ásványgyapotos és a PIR-habos szendvicspanelek iránt nőtt meg a kereslet. A gyengébb műszaki tartalommal bíró, olcsóbb polisztirol (EPS) szendvicspanelek felhasználása kezd háttérbe szorulni.

Ez köszönhető a már említett műszaki követelményrendszereknek – tűzállóság, hő- és hangszigetelési képességek, illetve a tudatos vásárlási szokások kialakulásának.

Cégünk, a Metál-Sheet Kft. 2010 óta gyárt ásványgyapotos és 2013 óta PIR-habos szendvicspanelt, debreceni telephelyén. A termékek műszaki tartalmát, CE minősítéssel és magyar nyelvű Teljesítménynyilatkozattal támasztjuk alá. Szaktanácsadó kollégáink a tervezés és a megrendelés folyamatában is segítséget nyújtanak, hogy minden esetben a lehető legtökéletesebb terméket válasszák. Megrendelést követően a rövid, akár egyhetes gyártási határidő után nagyon rövid szállítási határidővel lehet számolni, egyedi, megadott méretek alapján történő gyártás esetén. Amennyiben megfelelnek a fix méretű, készleten lévő szendvicspanelek is, azok azonnal el is szállíthatók.

Legyen Ön is tagja az elégedett és visszatérő vásárlóink körének – élvezze a magyar gyártás előnyeit. Keresse szaktanácsadó kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére bármilyen felmerülő kérdés esetén.

Válassza a minőséget – válassza a Metál-Sheet Kft. szendvicspaneljeit.

Metál-Sheet Kft.
www.metal-sheet.hu
4002 Debrecen, Csereerdő u. 10.
tel.: +36 30 646 7847
+36 30 714 3985
e-mail: ertekesites@metal-sheet.hu
szendvicspanel@metal-sheet.hu

Galéria

Metal-Sheetszendvicspanel

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.