Hirdetés

Hirdetés

Figyelmeztették a szabálytalankodókat a debreceni iskolánál

Cívishír

2018.09.14. 18:00

Figyelmeztették a szabálytalankodókat a debreceni iskolánál
Ezt az autóst is figyelmeztették

Egyelőre még nem az igazi.

Hirdetés

Hirdetés

Több kerékpárost és két autóst, így a fotón látható gépkocsi vezetőjét is figyelmeztette az iskolarendőr szeptember 13-án a Szoboszlói Úti Általános Iskolánál, ahol többeket irritál, hogy a délutáni órákban a szülők a zöldterületen parkolnak. Volt, aki júniusban a Cívishírnél szóvá tette a szabálytalanságot, ezért már akkor forszíroztuk a témát, ígérve, az ősszel visszatérünk rá.

Most, a szeptemberi tanévkezdés úgy tűnik, még nem hozta el a helyzet megnyugtató rendeződését. Tegyük hozzá, a sulinál közvetlenül nem lehetséges parkolni, de 100-200 méterre azért vannak szabad helyek.

Érdeklődésünkre a rendőrségnél elmondták, nem céljuk a kisdiákokért érkező családtagok büntetése, ezért a legenyhébb szankcióval, figyelmeztetéssel élnek. De ha egyesek visszatérően szabálytalanul parkolnak, azzal a súlyosabb intézkedést kockáztatják. Maga az iskolarendőr is igyekszik felhívni a gyerekek és a pedagógusok figyelmét a problémára, s tudomása szerint a téma osztályfőnöki órákon szintén szóba került már. 

RaL

közlekedésDebrecenSzoboszlói Úti Általános Iskola

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.