Hirdetés

Baleset: csúnyán megjárta a drogos nő a BMW-vel

2018.07.05. 15:02

Baleset: csúnyán megjárta a drogos nő a BMW-vel
(Fotó: police.hu)

Mindkét sofőr ellen büntetőeljárás indult.

Hirdetés

RendkÍvüli baleset történt július 4-én 19 óra 30 perc körül a 47-es számú főút 14. kilométerszelvényében. Egy 34 éves nő közlekedett az általa vezetett BMW típusú személyautóval Derecske felől Sáránd irányába, amikor egy előtte haladó kocsisor előzésébe kezdett, azonban egy vele azonos irányba közlekedő gépjármű vezetője nem vette észre, hogy már előzik, és kikanyarodott a bal oldali forgalmi sávban lévő autó elé.

A BMW vezetője, azért hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt, lehaladt az útról és egy fának csapódva állt meg. A berettyóújfalui nő az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a balesetet okozó sötét színű személyautó segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, továbbá az is kiderült, hogy

a 34 éves nő a vezetés megkezdése előtt kábítószert fogyasztott.

A nyomozók munkához láttak és azonosították a sötétkék személyautó sofőrjét, akit hajdúbagosi otthonában elfogtak, majd előállítottak a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra. A 44 éves férfival szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntett, míg a BMW-t vezető nővel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.