Hirdetés

Ennek a debreceni férfinak messzire gurulhatott a gyógyszere

2018.06.08. 14:06

Ennek a debreceni férfinak messzire gurulhatott a gyógyszere

Kukával, biciklivel dobálózott, ablakot tört.

Hirdetés

Egy debreceni belvárosi étteremből 2018. június 3-án érkezett bejelentés a rendőrségre: egy férfi az étterem alkalmazottaival szóváltásba keveredett, majd az utcai kukát felkapta és azt a bejárat felé dobta, kiabált, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrök azonosították a garázdát, akit 2018. június 4-én elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A 25 éves debreceni férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2018. május 30-án 23 óra 30 perc körül az egyik belvárosi közintézmény ablakát berúgta, valamint másnap 20 óra körül egy debreceni bevásárlóközpont előtt vitatkozott egy férfival, akinek megfogta a biciklijét és neki dobta. A nyomozók Sz. Rolandot kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2018. június 7-én elrendelt.

Vele szemben garázdaság vétség és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

garázdaságrendőrség

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

.