Hirdetés

Drog, prostitúció, dohány és rengeteg pénz

police.hu

2018.06.26. 08:47

Drog, prostitúció, dohány és rengeteg pénz
Negyven tő vadkender került elő. (Fotó: police.hu)

Debrecenből indultak a szálak.

Hirdetés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának olyan információ jutott a tudomására, hogy egy férfi zárjegy nélküli dohányt árul Debrecenben, illetve ingatlanját olyan nőknek adja ki, akik ott szexuális szolgáltatást nyújtanak.

A nyomozók a férfit a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen június 13-án Debrecenben elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Az ügy részleteinek felderítése során a rendőrök látókörébe került egy 30 éves szentesi férfi, aki a debreceni gyanúsítottól rendszeresen vásárolt jövedéki adózás elől elvont terméket, majd azzal, illetve kábítószerrel kereskedett az ország több pontján is.

A hajdú-bihari rendőrök – tekintettel arra, hogy felmerült a gyanúja annak, hogy a célszemély fegyverrel rendelkezik – a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen Szentesen elfogták F. Zoltánt, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak, majd bűnügyi őrizetbe vettek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársai június 22-én Budapesten elfogták B. Tamást.

A 30 éves férfi a megalapozott gyanú szerint országszerte több fogyasztónak, köztük a szentesi gyanúsítottnak is adott el kábítószert.

A rendőrök a férfi budapesti lakásán és csobánkai tartózkodási helyén tartott házkutatás során 2 és fél millió forint készpénzt, 900 eurót, 500 darab extasy tablettát, 20 gramm kokaint, negyven tő vadkendert, valamint három vödörben közel 3 és fél kilogramm marihuánát foglaltak le.

B. Tamással szemben bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vétele mellett folytatja az eljárást a rendőrség.

A nyomozók előterjesztést tettek a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A debreceni férfival szemben prostitúció elősegítése, valamint jövedéki adózás elől elvont termékre elkövetett orgazdaság bűntett, míg a szentesi F. Zoltánnal szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak az eljárást.
drogkábítószerTEKfegyverorgazdaságprostitúció

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.