Hirdetés

Hirdetés

Lopós napjuk volt a hajdúnánási férfiaknak

police.hu

2018.05.10. 10:29

Lopós napjuk volt a hajdúnánási férfiaknak
Fotó: police.hu

Szemüveget is próbáltak lenyúlni

Hirdetés

Hirdetés

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a két helyi lakossal szemben.
Egy hajdúnánási üzlet eladója tett bejelentést a rendőrségre május 8-án 17 óra körül arról, hogy két férfi bement a boltjukba és megpróbáltak ellopni egy szemüveget. Az egyenruhások a helyszínen elfogták, majd előállították a két férfit a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. P. József és társa, K. Zoltán is beismerő vallomást tett. P. József az üzletben levett egy olvasószemüveget, felpróbálta, majd amíg társa az eladók figyelmét elterelte, ő megpróbált kisétálni a boltból. Az alkalmazottak azonban észrevették és értesítették a rendőrséget. A gyanúsítottak továbbá azt is beismerték, hogy aznap több boltból is tulajdonítottak el különböző tárgyakat.

A rendőrök a 47 éves K. Zoltánnal és a 33 éves társával szemben folytatott nyomozás május 9-én befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészség részére.

rendőrlopásszemüveglopás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.