Hirdetés

Kósa Lajos meglepetésvendég volt Ondódon

2018.03.26. 16:22

Kósa Lajos meglepetésvendég volt Ondódon
Kósa Lajos az ondódiak társaságában (Fotó: polgármesteri hivatal)

A debreceni településrészre ráfér a fejlesztés.

Hirdetés

Jelentős összeg jut idén nagyfelületű aszfaltozásra is, 415 millió forint. A 2018-as korszerűsítési program a Debrecen-Ondód felé vezető Kádár dűlő és a nagyerdei Kardos Albert utca teljes szélességében való felújításával indult el 2018. március 26-án, hétfőn.

Az esemény a helyszínre szólította Kósa Lajos minisztert is, aki meglepetésvendég lehetett az ondódiak számára, hiszen a városháza sajtómeghívójában csak Széles Diána alpolgármester és Hernádi Zoltán, a terület önkormányzati képviselője neve szerepelt.

A városházi közlemény szerint a mintegy 4,6 kilométer hosszú Kádár dűlő szilárd útburkolata nagymértékben elöregedett, felületén gyakran kell kisebb, lokális jellegű javítási munkákat végezni. Tartós és esztétikus megoldást kizárólag nagyfelületű javítással lehet elérni. A felújítási munkálatok a Kádár dűlőn 2018. március 26-án kezdődnek és ezen az útszakaszon várhatóan két hétig tartanak.

Az ondódi városrészben ötszázan élnek, akik minden nap használják a településrészt az M35-ös autópályával és a Kishegyesi úttal összekötő Kádár dűlőt.

Elkezdődött a munka  (Fotó: ph)

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.