Hirdetés

Ütős este várható a Hallban

Cívishír

2018.02.12. 11:01

Ütős este várható a Hallban

Hajnalig tart a pörgés Debrecenben.

Hirdetés

  • Időpont

    2018.02.16. 20:30

  • Helyszín

    Buli a Hallban( , 12.)

2017 februárjában került ki a Bad Habit zenekar első magyar nyelvű száma Mocskos kis szándék címmel, ami nagy változást hozott az együttes életébe, ahogyan a rajongók pozitív visszajelzései is igazolják.

A fiatal debreceni formáció nyitja meg a szombati bulit, utánuk pedig Debrecen egyik zenei színfoltja, a Skafunderz lép színpadra. A zenekar névválasztása 2003-ban, az együttes legelső koncertje előtt egy nappal született. Mindenképp olyan nevet szerettek volna, amely utal az általuk játszott stílusra: alapvetően a jamaicai Ska és a Punk-Rock keveréke néhol reggae elemekkel fűszerezve.

Mottójuk hűem tükrözi, hogy mire számíthatnak a koncertjükre látogatók:

Ska-Punk-Reggae Debrecenből! Járjon a láb!

A pörgés a Skafunderz koncertje után sem hagy majd alább, érkezik a  Cloud 9+ zenekar, mely 2013 januárjában jelent meg a - magyar rádióknál és a Youtube-on is nagy sikert aratott - Supernova cimű számukkal.

A zenekar sajátossága, hogy az élőhangszeres rock/hiphop zenét ötvözik az elektronikus drum and bass és dubstep elemekkel. 

A koncertek méltó befejezéseként hajnal 1-től pedig a mára már fogalommá vált NECC Party biztosítja a talpalávalót.

A Senior Hal, azaz Kovács Krisztián nevéhez fűződő projekt alapja az volt, hogy a rockkoncertek után az emberek még maradnának, de nincs „rendes zene”. Senior Fish pedig gondolt egyet, és innovált a koncert után lézengőknek egy „zenei freak show-t” a kétezres évek diszkózenéjéből.

A február 16-ai élménydús este 20:30-kor kezdődik a Hallban, a kapunyitás 20 órakor lesz.

DebrecenHallSkafunderz

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.