Hirdetés

Fidesz: az MSZP csak ejtőernyősökben tud gondolkodni

2018.01.16. 12:02

Fidesz: az MSZP csak ejtőernyősökben tud gondolkodni
Pósán László nerm hagyta válasz nélkül az MSZP-t (Fotó: archív)

Debreceni adok-kapok migrációs ügyben.

Hirdetés

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt Debrecenben tartott sajtótájékoztatót hétfőn, ezen pedig felszólította a miniszterelnököt, hogy tisztázza és bizonyítsa a Soros-terv létezésével kapcsolatos állításait, valamint az 1300 menekült titkos befogadásról szóló híreket, amelyek a külügyminisztérium helyettes államtitkárának mondatain alapulnak.

A szocialista politikusnak Pósán László fideszes országgyűlési képviselő válaszolt.

Molnár Zsolt valószínűleg nem tud angolul, mert már számtalanszor olvasható volt Soros Györgynek angol nyelvű terve. Kérjen meg valakit, hogy fordítsa le neki, az interneten meglelhető, nem titkos

- fogalmazott közleményében a debreceni politikus, aki szerint a betelepítési kvótákkal és a kerítéssel kapcsolatban az MSZP folyamatosan hazudik és ködösít, majd a tárgytól kissé eltérve is megmondta a magáét a szocialista kollégájának.

Hol él Molnár Zsolt, a Holdon? Nagy szegénységi bizonyítványa az MSZP-nek, hogy helyben szinte sehol nem talál országgyűlési képviselőjelölteket, csak ejtőernyősökben tud gondolkodni, a budapesti Gurmai Zitát Debrecenben indítják, a hajdú-bihari Bangóné Borbély Ildikót, pedig Budapesten. Ugyan mit tudnak ezek a helyi ügyekről? Hol voltak Ők, amikor a bevándorlótábor bezárásért küzdöttünk?

- íyg Pósán László

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.