Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pósán: Debrecen a béke szigete, és nem kér a Soros-szervezetekből

| 2017. 12. 15. | 16:37:00
A politikus szerint a Fideszt vitára invitáló natívosok is Soros György fizetett politikai aktivistái.
Pósán: Debrecen a béke szigete, és nem kér a Soros-szervezetekből
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a 2018-as választások jegyében a debreceni Natív civil szervezet politikai vitára invitálta a pártok képviselőit. Ahogy azt sejteni lehetett, a város legnagyobb politikai tömörülése, a Fidesz helyi szervezete nem képviseltette magát a csütörtök esti rendezvényen. Pósán László parlamenti képviselő pénteki közleményében kifejtette, hogy miért.

Köztudott, hogy a natívosok Soros György fizetett politikai aktivistái

- fogalmaz a fideszes politikus, aki szerint a Fidesz-KDNP szövetség nem kíván Soros bábjaként működni.

Sajtóértesülésekből tudjuk, hogy a milliárdos spekuláns Debrecenben is aktivizálta a „civiljeit”. 500 ezer dollárt, azaz több mint 130 millió forintot adott az Alternatív Közösségek Egyesületének, hogy az álcivil szervezeteken, többek közt a NATÍV-on keresztül politikai nyomást gyakoroljon a debreceni közéletre. A héten a sajtóban úgy nyilatkoztak az egyesület vezetői, hogy az Alternatív Közösségek Egyesületének informális csoportja a Natív, amelynek pénzügyi felügyeletét is ellátják, és amelynek tagjai szervezték a tegnapi eseményt is. Bizonyára Soros úgy ítéli meg, hogy a debreceni ellenzék nem kellően aktív, ezért a szervezetein keresztül átvette az irányítást

- írja közleményében Pósán László. Szerinte Soros és a civilnek hazudott szervezetei képmutató és cinikus módon karitatív, emberjogi és szabadságvédő köpenybe burkolódznak, de valójában mindenhol, ahol megjelennek, politikai szerepet töltenek be. A képviseleti demokrácia minden elvét, normáját felrúgva, úgy kívánnak beleszólni országok, közösségek életébe, hogy soha nem mérettetik meg magukat szabad választásokon, soha nem merik nyíltan felvállalni politikai ambíciójukat.

Tudjuk jól, mi a célja: az, hogy Magyarország megnyissa határait az illegális migránsoknak, és ezzel a Soros terv megvalósuljon hazánkban. Olaszországban mindenki számára világossá vált, hogy a Soros-szervezetek a legszorosabb kapcsolatban állnak embercsempészekkel, és komoly összegekért vettek meg baloldali és liberális politikusokat. De a világon egyre több helyen válik egyértelművé, hogy Soros György szervezetei politikaformáló erőként lépnek fel Macedóniában, Grúziában és Ukrajnában

- így a debreceni országgyűlési képviselő, aki szerint Debrecen egy élhető, gondoskodó város, a béke szigete, és nem kér a Soros-szervezetek bajkeveréséből.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.