Hirdetés

A halottak napi szabályok Debrecenben

Cívishír

2017.10.31. 15:02

A halottak napi szabályok Debrecenben
Halottak napján fokozott rendőri jelenlétre is számítani kell (Fotó: police.hu)

Aki rossz helyen parkol, a hűlt helyét találja az autónak.

Hirdetés

Hirdetés

A halottak napja alkalmából több forgalmi korlátozásra is kell számítani a temető környékén. Ezek a mozgáskorlátozottakra és az azokat szállító gépjárművekre is vonatkoznak! A forgalomkorlátozással érintett helyeken, útvonalakon a szabálytalanul leállított járműveket az üzembentartó költségére elszállítják - közölte a polgármesteri hivatal.

Korlátozások:

  • a Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig minden jármű forgalma és megállása tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket, személyszállító taxik, valamint virágárusításra engedéllyel rendelkező járműveket.
  • az Ady Endre sugárút Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti szakasza egyirányúsításra kerül a Köztemető II. bejárata irányából. A Nagyerdei körút irányából minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket.
  • a Benczúr Gyula utcát a Pallagi úttól a Köztemető II. bejáratáig egyirányúsítják, a jelzett útszakaszra a Pallagi út felől lehet behajtani, távozni az Ady Endre sugárúton lehet.
  • a Hadházi út - Benczúr Gyula utca kereszteződésével szemben kialakított trolibuszfordulóba – virágárusításra engedéllyel rendelkező járművek kivételével – járművekkel behajtani tilos.
  • a 4-es számú főút Budapest – Debrecen – Záhony I. rendű főút 228+278 – 228+912 km. szelvényei között az úttest mindkét oldalán, a Benczúr Gyula utcán, a Hadházi úttól a Köztemető II. bejáratáig az úttest
  • mindkét oldalán, az Ady Endre sugárút Nagyerdei körút és a Köztemető II. bejárata közötti útszakasz mindkét oldalán, valamint a Hadházi út páros oldalán megállni tilos
közlekedésDebrecenhalottak napjatemető

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.