Hirdetés

Hirdetés

Az MSZP-sek azt kérik Pósántól, hogy kezeltesse magát

Durvul a hangnem Debrecenben.

CH

2016.07.13. 17:01

Az MSZP-sek azt kérik Pósántól, hogy kezeltesse magát

Reagáltak a debreceni MSZP-sek a Pósán László által elmondottakra.

Hirdetés

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a debreceniek fideszes parlamenti képviselője keddi sajtótájékoztatóján - többek között - arról beszélt, hogy

a baloldal a migránsokat támogatja a magyar emberekkel szemben, amiért a népszavazáson való részvétel ellen kampányol.

A helyi MSZP-sek válaszul erre azt írták a szerdai közleményükben, hogy

Pósán László a nagy melegben valószínűleg napszúrást kapott, ezért felebaráti szeretetből javasoljuk sürgősen kezeltesse magát.

A szocialisták azt kérik Pósán Lászlótól, hogy

az általa kedden elmondott, Habony által összelapátolt zagyvaságok helyett tájékoztassa a megye közvéleményét arról, hogy mit tettek a Fidesz megyei országgyűlési képviselői a Quaestor-károsultak, az ESZOSZ által átvert, kisemmizett emberek érdekében? Örömmel vennénk, ha arra is válaszolna képviselő úr, kezdeményezi-e a Fidesz nevében, hogy párttársa, Tasó László hozza nyilvánosságra felesége vagyonnyilatkozatait is, adjon számot a választóinak a vagyonosodásáról, a tényleges vagyoni helyzetéről.

Az MSZP-sek szerint könnyebb másra mutogatni, gyűlöletet kelteni, uszítani, mint valóban a magyar embereket és nem a saját zsebüket szolgálni.

Kérjük Pósán urat és elvbarátait, hogy fejezzék be az uszítást, a gyűlöletkeltést, saját hatalmuk gátlástalan megtartása érdekében ne használják fügefalevélnek a magyar embereket. Több tiszteletet a magyar családoknak, a magyar embereknek!

- áll az MSZP közleményében.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.