Hirdetés

A Wellhello elképesztő sikerét filmre viszik. Debrecen az egyik helyszín!

2016.07.28. 09:10

A Wellhello elképesztő sikerét filmre viszik. Debrecen az egyik helyszín!
(Fotó: wellhello.hu)

Az elmúlt harminc évben egyetlen zenekar sem tudott ennyire rövid idő alatt ilyen magasra jutni.

Hirdetés

Hirdetés

Igazi gerillamozi készül a Wellhello-jelenségről, ami elsősorban a zenekar elképesztő népszerűségének köszönhető. #Sohavégetnemérős lesz a címe, és várhatóan ősszel kerül a mozikba - írja a Nők Lapja internetes kiadása.

A film producere Lévai Balázs, rendezője pedig Tiszeker Dániel. Balázs szándékosan fiatalokkal készíti a filmet, ezzel is garantálva, hogy lendületes és hiteles alkotás születik.

Tavaly a VOLT Fesztiválon kezdett el foglalkoztatni a Wellhello elképesztő gyorsaságú sikerének titka, amikor azt láttam, hogy délután hat órakor mekkora tömeg gyűlt össze a koncertjükre, ahol ráadásul több generáció együtt énekelte a slágereiket. Megkerestem a fiúkat, és lassan megszületett a film koncepciója: dolgozzuk fel a Fluor Tomi dalszövegeiben felvillanó helyzeteket, forgassunk ennek az összetorlódott generációnak a párkapcsolati bénázásairól, mindezt sok humorral, szeretettel

– mondja Lévai Balázs producer.

Az elmúlt harminc évben egyetlen zenekar sem tudott ennyire rövid idő alatt ilyen magasra jutni a magyar könnyűzenében. A nagy slágereiknek – Rakpart, Sokszor volt már így, Késő már – sokmilliós nézettsége van a YouTube-on, az Apuveddmegnek csaknem húszmilliós.

A #Sohavégetnemérős hat története öt városban – Budapest, Zamárdi, Veszprém, Debrecen és Sopron – és egy Tesco áruházban játszódik.

A gerillafilm elnevezés onnan ered, hogy a mozi független alkotásként kerül a közönség elé, ami nagyon ritka, hiszen Magyarországon általában a Nemzeti Filmalap finanszírozza a játékfilmek szinte 100 százalékát. A film költségvetésének nagy részét piaci támogatók adták össze

 

filmzeneWellhello

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.