Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Erotikus fotók miatt kötözték és verték meg

| 2023. 03. 26. | 12:33:00
Az ügyet a Debreceni Ítélőtábla tárgyalja.
Erotikus fotók miatt kötözték és verték meg
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az elsőfokú bíróság által megállapított tényállás szerint a negyedrendű vádlott élettársi kapcsolatban élt a sértettel, aki 2019-ben megismerkedett a harmadrendű vádlottal és vele érzelmi, szexuális kapcsolatot alakított ki. Ezt a kapcsolatot felhasználva erotikus tartalmú felvételeket szerzett meg a harmadrendű vádlottól. Időközben negyedrendű vádlott felvette a kapcsolatot a harmadrendű vádlottal és figyelmeztette, hogy a sértett csak ki akarja használni őt, mert jómódban él. A sértett meg is fenyegette a harmadrendű vádlottat, hogy ha szakít vele, nyilvánosságra hozza a róla készült erotikus képeket. A nő szerette volna megszakítani a kapcsolatot, ezért megbeszélte a negyedrendű vádlottal, hogy amint lehet, törölje le a férfi telefonjáról és pendrive-járól a képeket. Azonban ez nem sikerült. Ekkor megbeszélték, hogy 2020 májusában a negyedrendű vádlott autójával hazahozza a sértettet németországi munkahelyéről, és a harmadrendű vádlott és a sértett találkozni fognak Újfehértón. A harmadrendű vádlott elmondta a fiainak, hogy a sértett hogyan viselkedett vele.

A két fiatalember követte édesanyját a találkozó helyszínére, majd mindannyian Kisvárda felé indultak és egy parkolóban megálltak. Első- és másodrendű vádlottak a negyedrendű vádlott által vezetett autóhoz mentek,

a sértettet kirángatták onnan, kezét, lábát összekötözték és testszerte bántalmazták. Ezt követően a gépkocsi csomagtartójába tették a sértettet, majd az út szélén kitették, és magára hagyták.

A férfi, miután sikerült kiszabadítania magát az útpadkán ült, amikor a főúton közlekedők hajnalban meglátták és értesítették a rendőrséget. A sértett sérülései életveszélyes állapotot eredményeztek, a férfit kórházba szállították.

Az első fokon eljárt nyíregyházi Törvényszék 2022 novemberében

  • T. A. elsővádlottat társtettesként elkövetett testi sértés, társtettesként elkövetett rablás bűntette és társtettesként elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 5 év próbaidőre felfüggesztette.
  • T. L. másodrendű vádlottat társtettesként elkövetett testi sértés, társtettesként elkövetett rablás bűntette és társtettesként elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette.
  • T-né B. M. S. harmadrendű vádlottat bűnsegédként elkövetett testi sértés bűntette, bűnsegédként elkövetett rablás bűntette miatt 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette.
  • Cs. Á. E. negyedrendű vádlottat bűnsegédként elkövetett testi sértés bűntette, bűnsegédként elkövetett rablás bűntette miatt 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette.

Az ítélet ellen az ügyészség minden vádlottra nézve súlyosításért, a vádlottak és védőik enyhítésért fellebbeztek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Bezárta magát a kocsiba egy gyerek Debrecenben
Bezárta magát a kocsiba egy gyerek Debrecenben
A tűzoltók szabadították ki.
Gazdaság
Biharkeresztes Nagyvárad egyik ékkövévé válhat
A nagyvárosi lét szerves részévé szeretne válni a kisváros.
Közel 90 millióból bővítik a hajdúdorogi piacot
Nyírábrányi cég végzi a munkát.
A honatya eljött Budapestről Hajdúszoboszlóra megdöbbenni a vendégmunkásokon
A debreceni gyárépítéseken dolgozók miatt aggódik.
Jól teszi, ha átnézi a NAV által készített szja-tervezetet!
Május 21-ig lehet módosítani, kiegészíteni.
Költségvetés: így csábítják a fürdőbe a helyieket Berettyóújfaluban
Átlépte az egymilliárdot a város iparűzésiadó-bevétele.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A levegő-kompresszorok fejlődéstörténete és jelenkori állapota
A levegő-kompresszorok fejlődéstörténete és jelenkori állapota
Az elmúlt néhány évtized robbanásszerű fejlődést hozott.
Aquaticum: fejlesztik a játszóházat és játszósarkot
Aquaticum: fejlesztik a játszóházat és játszósarkot
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés