Hirdetés

Nagy gazembert fogtak el Hajdúböszörményben

2018.05.19. 12:40

Nagy gazembert fogtak el Hajdúböszörményben
(Fotó: police.hu)

A rendőrségi felhívás eredményre vezetett.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, miután négy aranygyűrűt tulajdonítottak el egy nyíregyházi ékszerüzletből 2018. május 14-én.

A feltételezett elkövetőről, valamint társáról, akivel a nyomozás adatai szerint együtt tartózkodtak az üzlet környékén, több biztonsági kamera is felvételt rögzített. A rendőrség az elkövetők azonosítása és mielőbbi elfogása érdekében felhívást tett közzé honlapján, amely két napon belül eredményre vezetett.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai az eljáró nyomozó hatóságtól kapott információk alapján, hajdúböszörményi lakóhelyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 41 éves szerb állampolgárt. A nyíregyházi rendőrök a külföldi férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztették előzetes letartóztatását. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A rendőrök az intézkedés alatt a Schengeni Információs Rendszer adatai alapján azt is megállapították, hogy a külföldi férfi ellen körözés van érvényben, amit az osztrák hatóság rendelt el. A rendőrség felvette a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

.