Hirdetés

Ricsi, az autótolvaj, aki nincs a helyzet magaslatán

2018.04.11. 14:39

Ricsi, az autótolvaj, aki nincs a helyzet magaslatán

Ablaktörlővel akart autót lopni.

Hirdetés

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy polgári lakossal szemben.

Egy férfi 2018. március 30-án 7 óra 45 perc körül telefonon tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy Polgáron a gépkocsiját feltörték és megrongálták. A polgári járőrök a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 28 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a sértett gépkocsiját az úttest másik oldalára áttolta, megpróbálta beindítani, miközben megrongálta a jármű vezetékeit.

A Bűnügyi Osztály munkatársai H. Richárdot további két bűncselekménnyel is gyanúsítják. A polgári lakos a gyanú szerint 2018. április 1-je és április 2-a között ellopott egy segédmotor-kerékpárt és egy bukósisakot, valamint egy másik gépkocsit is megpróbált ellopni, amelyből végül kitépte a zenelejátszót. A nyomozás adatai szerint a férfi az egyik autó ablaktörlő lapátját is letörte, majd azzal próbálta felfeszíteni a gépjármű motorháztetejét.

A gyanúsított kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését, a tőle lefoglalt lopott robogót a rendőrök visszaadták a sértettnek.

A rendőrök 2018. április 10-én befejezték a nyomozást és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészség részére.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.