Hirdetés

Cserbenhagyásos gázolót fogtak a hajdúnánási rendőrök

police.hu

2017.10.03. 11:44

Cserbenhagyásos gázolót fogtak a hajdúnánási rendőrök

Budapesten találtak rá.

Hirdetés

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy ismeretlen sofőrrel szemben.

A gyanú szerint az ismeretlen személy az általa vezetett gépkocsival szeptember 29-én 19 óra 45 perc és 21 óra 45 perc között a 3315-ös számú úton, Tiszacsege felől Újszentmargita irányába közlekedett, amikor elütött egy férfit, aki az úttest szélénél a kerékpárját tolva, gyalogosan közlekedett. A baleset következtében a gyalogos megsérült, a járművezető pedig megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A hajdúnánási rendőröknek – a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve – olyan információ jutott a tudomására, amely alapján azonosították a gépkocsi sofőrjét, valamint utasát, akiket október 2-án 19 óra 35 perckor Budapesten elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozók segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a két férfit, akik beismerő vallomást tettek. Az 59 éves gyalogos az orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a 48 éves debreceni és 49 éves monostorpályi lakosokkal szemben, szabadlábon hagyásuk mellett, folytatja a nyomozást.

cserbenhagyásHajdúnánásautóbaleset

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.