Hirdetés

Elfogás! Balmazújvárosiak raboltak Debrecenben

police.hu

2017.10.21. 09:16

Elfogás! Balmazújvárosiak raboltak Debrecenben

+Videó

Hirdetés

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre október 19-én délután arról, hogy Debrecenben, a Bartók Béla utcán egy idős balmazújvárosi férfit két ismeretlen megtámadott. A 83 éves sértett elmondta, hogy a férfiak követhették őt, majd minden előzetes szóváltás nélkül fellökték és elvették a pénztárcáját, amelyben 80 ezer forint volt. Az elkövetők a pénzzel együtt a közeli kórház irányába menekültek.

A nyomozók másfél órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket a Külsővásár téri autóbusz-pályaudvar mellett lévő egyik sörözőben elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A rendőrök a gyanúsítottak ruházatát átvizsgálták, amely során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított készpénz egy részét.

A 19 éves J. Ádámot és a 18 éves N. Lajost a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság október 20-án elrendelt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a balmazújvárosi lakosokkal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.