Hirdetés

Hadházi és téglási gazfickókat fogtak

police.hu

2017.09.30. 16:42

Hadházi és téglási gazfickókat fogtak

Órát, készpénzt, ékszereket vittek el.

Hirdetés

A gyanúsítottak Újfehértón és Nyíregyházán több vagyon elleni bűncselekményt is elkövettek. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Attila 33 éves hajdúhadházi és Cs. László 48 éves téglási lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak szeptember 19-én egy újfehértói házba a nyitva hagyott bejárati ajtón keresztül bementek, ahonnan órát, készpénzt és ékszereket tulajdonítottak el. A nyíregyházi rendőrök a debreceni nyomozókkal közösen a feltételezett tetteseket néhány órán belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás adatai szerint a férfiak további négy nyíregyházi betöréssel is megalapozottan gyanúsíthatóak.

A helyszínekről főként készpénzt és ékszereket vittek el, de volt ahonnan egy gépkocsival távoztak. A lopott járművet az eljárás során a nyomozók Újfehértó külterületén hátrahagyva megtalálták és lefoglalták. A rendőrök a gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. Cs. Lászlót a bíróság azóta előzetes letartóztatásba helyezte, L. Attila szabadlábon védekezik.

Harmadik, szökésben lévő társukat elfogatóparancs alapján szeptember 29-én a hajdúhadházi rendőrök fogták el otthonában. A nyíregyházi nyomozók a bűncselekmények elkövetésével szintén megalapozottan gyanúsítható 38 éves B. Csabát gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették. 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.