Hirdetés

Hirdetés

Gyurcsányékkal riogat Debrecenben a Fidelitas

Cívishír

2018.03.09. 11:32

Gyurcsányékkal riogat Debrecenben a Fidelitas
Fotók: civishir.hu

Szerintük migránsokat telepítenének be.

Hirdetés

Hirdetés

Folyamatosan hazudnak a baloldali, ellenzéki pártok vezetői, akik ugyan mostanában tagadják, de ha tehetnék, lebontanák a déli határon a migránsok megállítására felépített kerítést – mondta a Fidelitas elnöke pénteki, debreceni sajtótájékoztatóján.

Böröcz László hangsúlyozta: a szervezet plakátkampánnyal szeretné felhívni a figyelmet az ellenzéki pártok migrációval kapcsolatos hazugságaira.

A kampányban Gyurcsány Ferenc és a többi baloldali politikus is a korábbi véleményükhöz képest mást mondanak, egymásnak ellentmondó kijelentéseket tesznek a migrációval kapcsolatban

– fogalmazott, hozzátéve, hogy Gyurcsány, a Demokratikus Koalíció elnöke például azt nyilatkozta a közelmúltban, hogy a választásokig nincs értelme a határkerítésről beszélni, míg Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikus azt válaszolta egy kérdésre, hogy április 8-a után megmondja, pártja telepítene-e migránsokat Magyarországra.

Böröcz hozzátette:

biztos benne, hogy ha ezek a pártok hatalomra kerülnének, lebontanák a kerítést, beengednék, sőt be is telepítenék a migránsokat az országba.

„Nem engedhetjük meg, hogy ezek a felelőtlen politikusok kockáztassák a jövőnket! A hatalomért a baloldali pártoknak semmi sem drága, még az sem, hogy bevándorló országgá változtassák Magyarországot, engedve Brüsszel és a Soros-szervezetek nyomásának”

– mondta a Fidelitas elnöke.

A plakátokat a választásig valamennyi megyeszékhelyen kiállítják majd. 

Galéria

migrációGyurcsány FerencmigránsOrszággyűlési választás 2018

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.