Hirdetés

Ezúttal egy jó nő visszahúzza hősünket a bűn világába

2017.04.17. 13:05

Ezúttal egy jó nő visszahúzza hősünket a bűn világába
Van az a pénz! Az Oscar-díjas Charlize Theron bevállalta a főgonoszt (Fotó: HP)

Egyszerű, mint a faék, de legalább őszintén az.

Hirdetés

A héten debütál a mozikban a Halálos iramban 8. Az egész lehetne egy klasszikus sorozat első évadja is akár, csak elnyújtva: az első epizód már 16 éve aratta le a babérokat világszerte. Vin Diesel és Paul Walker (nyugodjon békében) úgy belehúzott 2001-ben, hogy a lendület azóta is tart. 

Olyan az egész, mintha egy brazil vagy mexikói szappanoperát gyúrtak volna át Hollywood-kompatibilissé. Van itt minden, mint a Rosalindában: eltitkolt terhesség, hűtlenség, megtérés, rossz arcok és jó arcok, szép nők és gonosz hárpiák, illetve sok-sok könny tölti ki az űrt két akciójelenet között.

Az akciódús dráma azért is élte meg a nyolcadik részt, mert a produkció semmit sem vesz komolyan. Tudjuk előre, hogy hőseink visszatáncolnak a halál torkából, de azért jó izgulni értük.  A Fast & Furious első és ikszedik része még a kiművelt filmrajongókra is épít, mert egyszerű, mint a faék, de legalább őszintén az.

Halálos iramban 8.

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...

A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.

A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés