Hirdetés

Hirdetés

Ötmillióból százmilliót kerestek. Eddig!

2016.08.26. 17:14

Ötmillióból százmilliót kerestek. Eddig!

Óriási siker a rejtélyes figura sztorija.

Hirdetés

Hirdetés

Az Amikor kialszik a fény (Lights out, már a mozikban) című film alkotói biztosan a sokadik pezsgőt bontják. A Svédországból importált David F. Sandberg a horrorfilmben hibázni képtelen rendező-producer, James Wan segítségével rendezett hátborzongató történetet arról a rejtélyes figuráról, aki minden lakásban és házban ott bujkál – de csak akkor jön elő, amikor este minden lámpát leoltottak. A páros azért koccinthatott, mert a filmjük 20-án seperte be a százmilliomodik dollárját.

A körülbelül 5 millió dolláros (tehát amerikai mértékkel mérve nagyon olcsó) filmet június 22-én mutatták be az Egyesült Államokban. Ott a film egy hónap alatt több mint 63 millió dollárt gyűjtött, míg a világ más pontjain eddig több mint 42 millió jött össze.

Az elképesztő eredmény már csak azért is különleges, mert a rendező korábban csak néhány perces horrorokat készített, melyeket a YouTube-on tett közzé. Az egyik ilyen annyira megtetszett Wannek (a Démonok között mindkét része és az Annabelle rendezőjének), hogy felkérte a készítőjét, jöjjön át Amerikába, és dolgozza át az ötletet nagyjátékfilmmé. A siker után természetesen már újabb rendezéssel bízta meg felfedezettjét: hamarosan együtt látnak neki az Annabelle 2.-nek.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.