Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hát, ez nem jött be!

| 2013. 01. 12. | 20:44:26
Reméltük a győzelmet, de a Vasassal nem beszéltük meg, hogy adjon esélyt.
Hát, ez nem jött be!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyöngyösi András tanítványai számára szombaton a Vasas elleni, idegenbeli összecsapással elkezdődött az új esztendő és folytatódott az élvonalbeli pólóbajnokság, közel egy hónapos szünetet követően. A hajdúságiak vezetőedzője a két távozó vízilabdázó mellett nem számíthatott az együttes kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitányára, Varga Tamásra, aki az elmúlt napokban betegséggel küszködött. Helyet foglalt azonban a kispadon a debreceniek két, saját nevelésű reménysége, Macsi Patrik és Zubora Patrik, a karmester szerepét pedig az Európa-bajnok hálóőr, Mitrovics töltötte be.

Nagyszerűen kezdett a vendég Debrecen, hiszen Vindisch gyors ráúszásának köszönhetően az első támadást a piros-fehérek vezethették, majd Misics akcióból az első találatot is megszerezte. A folytatásban azonban nyomott a Vasas, előbb még sikerült kivédekezni a támadásukat, ám egy perccel később Drasko Brguljan egalizált, Vámos Márton révén pedig átvette a vezetést az angyalföldi alakulat. A hátralévő percekben bár mindkét kapu veszélyben forgott, gól egyik oldalon sem született, így 2-1-es hazai vezetésnél ért véget az első nyolc perc.

A második negyedet az elsőhöz hasonlóan kiválóan kezdte a cívisvárosi együttes, Vindisch kiegyenlített, majd Halek Marci használta ki csapata emberelőnyös helyzetét, és vette vissza a vezetést a hajdúságiak számára. Nem sokkal később azonban jött Oeler és lőtt, 3-3. Elszántan harcolt a Debrecen, ám előbb Kállay, majd Halek lőtte a kapusba a játékszert, míg a túloldalon Fazekas nem hibázott, ismét egy góllal ment a Vasas. A felek 4-3-as hazai előnynél fordulhattak.

A térfélcserét követően Vámos jóvoltából azonnal tovább növelte fölényét az angyalföldi csapat, de Szasa Misicsnek köszönhetően zárkóztak a debreceniek, ám ekkor gólgyártásba kezdett a hazai együttes, és Németh, Oeler, Steinmetz góljával már négy találattal vezettek.

Az utolsó játékrészre elfáradtak Gyöngyösi András tanítványai, ezt a Vasas ki is használta.. A folytatásban megduplázta góljainak számát Drasko Brguljan és Fazekas is. Ekkor az eredmény ellenére némi debreceni öröm is vegyült a meccsbe, hiszen első élvonalbeli találkozóján mutatkozott be a két, mindössze 16 esztendős tehetség, Macsi Patrik és Zubora Patrik. A végeredményt Alex Giorgetti gólját követően néhány másodperccel a lefújás előtt a kétszeres olimpiai bajnok Steinmetz Ádám állította be, a Vasas 12-6-os győzelmet aratott az első félidőben magát még nagyszerűen tartó, majd a második félidőre már el-elfáradó, Varga Tamás nélkül felálló mieink ellen.

Nem sokáig lazíthatnak Gyöngyösi András tanítványai, hiszen szerdán 19:15-től az EKF-Eger együttesét fogadják a Debreceni Sportuszodában, szombaton pedig a Szenteshez látogatnak vízilabda OB I. tizennegyedik fordulójában.

Vodafone Férfi Vízilabda OB I., 12. forduló
Vasas – DEBRECEN 12-6 (2-1, 2-2, 4-1, 4-2)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Nyíregyházi cég vette meg a debreceni Kartonpackot
Nyíregyházi cég vette meg a debreceni Kartonpackot
A Covid alatt helyezték állami felügyelet alá.
Gazdaság
Pünkösd: két napig minden nagy élelmiszerbolt zárva tart
Addig várhatóan megrohamozzák az üzleteket az emberek.
A nőgyógyászati és a biotechnológiai üzletág bevételei ugrottak meg
A Richter árbevétele csökkent, nyeresége nőtt.
Rangos díjat vehetett át Debrecen polgármestere
Papp László közös sikernek tartja az elismerést.
Támogatott tartalom
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát
A jövő kórháza az egészséges kórházi dolgozókon múlik
A jövő kórháza az egészséges kórházi dolgozókon múlik
6 millió mozgással töltött perc. Díjat kapott a Debreceni Egyetem Klinikai Központ is.
A Termál Hotel és a Régi Vigadó is megújul
A Termál Hotel és a Régi Vigadó is megújul
Építési vállalkozót keres az Aquaticum Debrecen Kft.
Munkaruhákat vásárolna a debreceni vállalat
Munkaruhákat vásárolna a debreceni vállalat
A DV Parking Kft. beszerzési hirdetménye.