Hirdetés

Hirdetés

Talmácsiék a Digi Sportra „költöznek”

A Digi Sport megszerezte a MotoGP-t!

mti

2010.03.05. 13:30

Talmácsiék a Digi Sportra „költöznek”
Talmácsi Gábor idén a Moto 2-ben próbálkozik

Magyarország – A következő négy idényben a Digi Sport közvetíti Magyarországon a gyorsaságimotoros-világbajnokság futamait, mely magyar érdekeltség révén sok nézőt ültet vasárnaponként a tévé elé.

Hirdetés

Hirdetés

Az RCS & RDS távközlési cég az IMG nemzetközi média- és marketingtársaságtól megvásárolta a MotoGP, a Moto2, illetve a 125 köbcentiméteres kategória versenyeinek exkluzív közvetítési jogait Magyarország területére a 2010-es, 2011-es, 2012-es és 2013-as szezonokra.

„A MotoGP és a többi kategória küzdelmei a nézők körében rendkívüli érdeklődést váltottak ki az utóbbi években, nem utolsósorban Talmácsi Gábor sikereinek köszönhetően – mondta a Digi Sport csatorna felelős szerkesztője, Kristóf Péter. – A magyar világbajnok ebben a szezonban az újonnan létrehozott Moto2 géposztályban is jó esélyekkel indul, így természetes, hogy a versenyeire kiemelten fókuszálunk. Különösen ügyelünk majd arra, hogy a közvetítéseket a lehető legmagasabb szakmai és technikai színvonalon, HD minőségben valósítsuk meg.”

A közlemény szerint a Digi Sport olyan fontos közvetítési jogokkal is rendelkezik Magyarország területén, mint a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa Liga, valamint 2010 őszétől kizárólag ezen a csatornán lesznek láthatóak az olasz labdarúgó-bajnokság mérkőzései is.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.