Hirdetés

Hirdetés

„Schumacher 50 éves koráig is versenyezhet!”

„Schumacher 50 éves koráig is versenyezhet!”

www.f1-live.hu

2010.03.08. 18:15

„Schumacher 50 éves koráig is versenyezhet!”
Weber és Schumacher

A hétszeres világbajnok menedzsere, Willi Weber szerint Schumacher 50 éves koráig képes a legnagyobb szinten versenyezni. Weber számára a világ legjobb versenyzője Schumi, és az is marad.

Hirdetés

Hirdetés

Michael Schumacher 2006 év végén intett búcsút a királykategóriának. Michael akkor úgy érezte, elfáradt, kimerült. Az elmúlt három esztendőben volt ideje feltöltődni, és elgondolkoznia a visszatérésen. Egy pillanatra sem hagyta abba a tréningeket, melynek köszönhetően fitt maradt, karban tudta magát tartani. Hobbijának, a motorozásnak „köszönhetően” csaknem le kellett mondania a versenyzésről, de végül felépült nyaksérüléséből, és visszatérhetett.

Mivel a Ferrarinál nem volt szabad hely, és nem engedélyezték a harmadik autó indítását, a Mercedes színeiben tért vissza, ahol karrierje elején szárnyait bontogatta. A 41 éves Schumi egy évre írt alá, de még sok éven át a Formula-1 mezőnyének a tagja lehet.

Menedzsere, Weber szerint „50 éves koráig is képes versenyezni”. Willi idén nem várja el tőle, hogy újabb bajnoki címet szerezzen, de „biztos benne, hogy futamokat fog nyerni”.

Weber úgy gondolja, az első két-három futam nehéz lehet majd a számára, de nincs semmi jele annak, hogy ne tudná elverni a nála csaknem 20 évvel fiatalabb Nico Rosberg-et.

„Számomra Michael a legjobb versenyző a világon, és ez így is marad.” – mondta a menedzser.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.