Hirdetés

Dzsudzsákot a Real Madrid figyeli!

Dzsudzsákot a Real Madrid figyeli!

www.nso.hu

2009.12.03. 08:24

Dzsudzsákot a Real Madrid figyeli!
Íme, Dzsudzsi a Marca címlapján!

Debrecen – A tekintélyes spanyol lap, a Marca szerint a Real Madrid kivetette a hálóját Dzsudzsák Balázsra! Kétségeink aligha lehetnek, hiszen a Marca mindig jól értesült a királyi gárda ügyeit illetően.

Hirdetés

A PSV Eindhoven magyar játékosa, aki a debreceni csapattól szerződött külföldre, kiváló teljesítményére ezek szerint a spanyol királyi klubnál is felfigyeltek  A madridi Marca csütörtöki számának címlapján arról számolt be, hogy a klub már régóta figyeli a PSV magyar légiósát, Dzsudzsák Balázst – írja az nso.hu.

A Cívishír éppen szerdán számolt be arról, hogy az osztályzatok alapján Dzsudzsák akár az ősz játékosa is lehet Hollandiában, hiszen jelenleg az előkelő harmadik helyen áll, s ezzel a legjobb az eindhoveni együttesből. Dszudzsák középpályás létére a PSV-nél vezeti a házi góllövőlistát, és döntő érdemei vannak abban, hogy a PSV 32 meccs óta veretlen.

A Marcának Miguel Pardeza, a Real Madrid sportigazgatója cáfolta, hogy új játékost szeretnének venni januárban, sőt a vezető úgy nyilatkozott, eladni sem fognak senkit télen.
– Nem tervezzük egyetlen játékos megvételét és eladását sem a téli átigazolási időszakban – mondta Miguel Pardeza, aki csak sérülések esetén tartja elképzelhetőnek az új igazolásokat. – Biztosítanunk kell a játékosokat arról, hogy bízunk bennük, főleg azokat, akik kevesebb lehetőséget kapnak. A klub mindenkire számít.

Szóljon hozzá!

Hirdetés