Hirdetés

Barcelona–Real Madrid – még a mozikban is!

Barcelona–Real Madrid – még a mozikban is!

2009.11.29. 14:51

Barcelona–Real Madrid – még a mozikban is!
A Nou Campban 98 ezer, de a képernyők előtt százmilliók tekintik meg a várva várt csatát

Csúcsminőségben, dolby surround hangzással: Barca-Real. Szereplők: Cristiano Ronaldo, Messi, Kaká és Ibrahimovic. Rendező: Manuel Pellegrini és Pep Guardiola. (TV: Sport1, vasárnap, 19.00) 

Hirdetés

Először fordul elő, hogy a két spanyol gigász rangadóját élőben nézhessék a szurkolók - a spanyolországi mozikban is.

"Futball, ahogy még sosem láttad, a legjobb mozikban" - óriásposztereken hirdetik a vasárnap esti szuperrangadót a filmszínházak Spanyolországban. A 8 euróért árult mozijegyek három nap alatt elfogytak. Alig néhány óra alatt lett ugyanez a sorsuk a belépőjegyeknek is: a Camp Nouban 98 ezren látják majd élőben a mérkőzést.

A médiafelhajtás elsősorban annak köszönhető, hogy nyáron a Real Madrid világsztárok sokaságát vette meg, így méltó kihívója lehet a tavalyi bajnok Barcelonának.

Kritikák is érik a moziplakátokat. A katalán Sport szerint két kulcsfontosságú (igaz, marketing-szempontból kevésbé eladható) szereplő hiányzik a poszterekről: Iniesta és Xavi. "A BL-döntő után Wayne Rooney Iniestát nevezte a világ legjobb játékosának, Xavi pedig az Eb legjobbja lett" – indokol a lap.

A két csapat között jelenleg egy pont a külöbnség a táblázaton a Real Madrid javára. A hírek szerint a legnagyobb (de mostanában sérüléssel bajlódó) sztárok közül Ibrahimovic a kezdőben, Messi és Ronaldo a cserepadon kezdi a találkozót.

Magyarországon a találkozót a Sport 1 közvetíti vasárnap este 19 órától.

Az állás:

www.focitipp.hu

Szóljon hozzá!

Hirdetés