Hirdetés

Az év utolsó bajnokija

Kiélezett, sablonoktól mentes meccs lesz

Civishir

2009.12.03. 08:24

Az év utolsó bajnokija
Csak a bajnoki idénytől köszönünk el, kupameccsek még lesznek Fotó: Cívishír

Debrecen – Az évad utolsó bajnokiját játssza ma, csütörtökön 18 órától a Loki labdarúgócsapata, mégpedig az Oláh Gábor utcai stadionban (tv: Sport 1). Az ellenfél az MTK lesz, a tét nem kicsi.

Hirdetés

Valóban nem kicsi a tét, hiszen ez a meccs dönt arról, hogy a debreceni szurkolók szeretett és sokat becézett DVSC-je 2, 4, esetleg 5 pontos hátrányból vág-e neki a tavaszi szezonnak. A listavezető Videoton előnye ugyanis most 5 egység, ebből kellene faragni – lehetőleg hármat – a ma esti rangadón. Vukasin „Plekszi” Polekszics és Rudolf „Rudi” Gergely biztosan nem játszhat sérülés miatt, Bodnár „Boci” László torokfájással bajlódik, jó hír viszont, hogy a ZTE ellen súlyosnak látszó sérülést összeszedő Varga „Józsika” József szerdán már teljes intenzitással edzett.

Herczeg „Bandi” András necces találkozót vár, de azért bízik csapatában. - - Rangadóról beszélhetünk, hiszen az MTK-val mindig kiélezett meccset játszunk. Ezúttal is mindkét csapat úgy lép pályára, hogy megszerezze a három pontot. Izgalmas mérkőzést várok. A ZTE ellen nagyon mély talajú pályán nagyiramú találkozót játszottunk, ami biztos sokat kivett a gárdából, de nekünk ezzel nem szabad foglalkoznunk, így is meg kell oldanunk a feladatot, és a lehető legtöbbet kihozni magunkból minden téren: játékban és eredményességben egyaránt – nyilatkozta a klub honlapjának a Loki klubmenedzsere.

A vendég MTK mestere, Garami József sablonszöveggel közelítette meg az esélyeket – „nem feltartott kézzel lépünk pályára, bízom benne, hogy jó eredmény érünk el”, ám együttesének játéka az eddigi összecsapásokat látva bizonyosan nem lesz sablonos. Úgyhogy valószínűleg tényleg necces meccs lesz…

Nem annyira fontos, de a rend kedvéért a végére ideírjuk: a találkozót Németh Ádám vezeti, két segítője Vígh Tibor és Demeter János lesz.

Az állás:

Szóljon hozzá!

Hirdetés