Hirdetés

Hirdetés

Rajt a Bocskain: Hajrá, Debrecen!

2015.02.04. 10:36

Rajt a Bocskain: Hajrá, Debrecen!
(Fotó: dvscboxing.hu)

Négy napon át tart a minőségi pofonparádé a Nagyerdőn. Még a tévé is élőben közvetít.

Hirdetés

Hirdetés

Az 59. alkalommal rendezik meg Debrecenben a Bocskai István ökölvívó-emlékversenyt, mely mára Európa legnagyobb amatőr seregszemléjévé nőtte ki magát. Ezúttal három földrészről 21 nemzet képviselteti magát, óriási mezőny vonul tehát fel, és nem csak népes a sereg, hanem erős is. Idén Európa-bajnokságot és világbajnokságot rendeznek az amatőr bunyósoknak, tehát a Bocskai minden válogatott számára egyben teszt és válogatóverseny is.

A magyaroknak rendkívül nehéz dolguk lesz, nincs mit szépíteni, már annak is örülnénk, ha mindenki végig bokszolná a három menetet. Ez azonban csak hiú ábránd, a mezőnyben ugyanis hemzsegnek a klasszis öklözők.

Debreceniek is lesznek szép számmal az indulók között. A DVSC a Nagy fivérekkel, Péterrel (81 kg) és Bencével (91 kg), illetve Takács Józseffel (64 kg) és Tóth Ádámmal (69 kg) próbálkozik, de a hazai pálya előnyét élvezi Kalucza Norbert (56 kg) és Bernáth István (+91 kg) is, dacára annak, hogy már nem debreceni klubban edzenek. Szűkebb pátriánk, Hajdúság csapata a két hajdúsámsonival teljes: Varga Miklós (60 kg) és Ungvári István (49 kg) dobogóért száll harcba.

A küzdelmek szerdától szombatig 14 órától kezdődnek. Az első két napon egyszerre két ringben zajlanak a küzdelmek. A belépőjegy potom 600 forint, a 14 éven aluliaknak és a 60 éven felülieknek a belépés ingyenes. A szombati döntőket a Sport TV élőben közvetíti.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.