Hirdetés

Hirdetés

A kiváló felvezetés remek folytatást ígér Debrecenben

2015.02.04. 19:24

A kiváló felvezetés remek folytatást ígér Debrecenben
Nagy Péter és Tóth Ádám számít a közönség támogatására (Cívishír-fotó)

A csütörtök, reméljük, a hajdúságiak napja lesz.

Hirdetés

Hirdetés

A DVSC bokszolói csak a hivatalos megnyitón működtek közre a Bocskai-emlékverseny első napján, szorítóba majd csak csütörtökön szólítják Nagy Pétert, Nagy Bencét, Tóth Ádámot és Takács Józsefet. A sámmsoniak ásza, Varga Miklós is csütörtökön mutatkozik be, ahogyan a Debrecenből elszerződött, de azért hazai versenyzőnek tekintett Bernáth István is.

A nyitányon két hajdúságinak intettünk búcsút, a hajdúsámsoni Ungvári István egy angoltól, a DVSC-ből a Police-ba igazolt Kalucza Norbert egy töröktől kapott ki pontozással. Előbbiről tudni kell, hogy főállásban immár Németországban rakodómunkás, a kecskeméti OB óta szorítót és zsákot sem látott, és csak Máté Attila mester kedvéért jött haza bokszolni. Hajdúsámsonban sokan elgondolkodhatnának, hogy a település egyik büszekesége, egy ötszörös magyar bajnok, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes ökölvívó 25 évesen 30 kilós ládákat pakol a megélhetésért. Bajorországban

Egyébként remek csatákat hozott az 59. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó-emlékverseny első napja. Összesen húsz nemzet 141 öklözője mérlegelt, tehát mégsem ez minden idők legnépesebb debreceni Bocskaija ez, ahogyan beharangozták, de minőségben még lehet a legjobb.

A Bocskai-emlékverseny csütörtökön 14 órától a negyeddöntőkkel folytatódik. A sérült Bacskai Balázs és az eltiltott Harcsa Zoltán kivételével minden magyar menő szorítóba lép. Érdemes tehát kilátogatni az Oláh Gábor utcai sportcsarnokba. A küzdelmek 14 órától kezdődnek.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.