Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sztárparádé a DEAC-pályán

| 2011. 05. 27. | 00:14:28
Debrecen – A TV2 és az RTL Klub összes valóság- és celebshowja nem tud összehozni annyi vélt vagy valós sztárt, mint azt a debreceni kispályás labdarúgás tette csütörtökön az Egyetemi Sporttelepen.
Sztárparádé a DEAC-pályán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debrecen kispályás menői adtak randevút egymásnak csütörtökön este a DEAC-pályán; Füredi Söröző–Ecuador-Sunland, Real Team–Victor Security rangadókat láthatott a szép számban kilátogató nagyérdemű. Tippelni nem szeretnénk a szurkolók számát illetően, de az bizton állítható, hogy többen voltak, mint bármikor is a szép reményű, ám annál keserűbb jelennel rendelkező MTK bajnoki mérkőzésein. Nem elég, hogy egykori és jelenlegi első-, másod- és sokadosztályú játékosok, az ország talán legjobb kispályásai léptek pályára az egyetemi műfüvön, még olyan egyéniségek is megtisztelték a mérkőzéseket, mint a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás,  vagy Dombi „Bombázó” Tibi.

Az est végeredménye: nincs már veretlen csapat a kispályás labdarúgó bajnokság elsőosztályában. Az eddig hibátlan Ecu 2-1-es vereséget szenvedett a (többek között Rezest és Ferenczit is bevető) Füredi ellen. Hogy az Ecuador is készült a találkozóra, azt onnan lehetett látni, hogy szerelésben üdvözölhettük azt a Nagy Csabát is, aki sérülése miatt több mint egy éve nem lépett pályára csapatában. Az első félidőben Szécsi Márk révén egy szerencsés gólt szerzett a Füredi, ezt követően a kapujához szegezte az elnyűhetetlen Ecuador a fiatalokat, ám Szécsi Gergő bravúros védéseivel nem tudtak mit kezdeni Kerekesék. A második félidőben tovább nyomott az Ecu, míg Rezesék kontrákra helyezkedtek be. Noha Kerekes és Urbin is zseniálisan játszotta meg a felívelt labdákat, sem ők, sem a felérkező emberek nem tudták bevenni a jelenleg nagypályán Békéscsabán védő Szécsi kapuját. Egy ellentámadást követően Rezes zseniális mozdulattal cselezte ki a Nagy Zsolt-Nagy Szabolcs védőpárost, majd Katona eszén is túljárva szerezte meg a Füredi második gólját. Az egyre feszültebb találkozóba egy „szokásos” Vida Zsolt-játékvezetők vita és egy Nagy Zsolt-Berecz Zsolt szópárbaj is belefért, ezúttal talán szerencséje volt a pálya szélén civilben szurkoló Berecznek, hogy nem a meccsen találkozott a kőkemény védővel. Bár a végén büntetőből még Nagy Zsolt szépíteni tudott, többre már nem maradt ideje az Ecuadornak, így elszenvedte idei első vereségét.

A másik találkozón a Bogdanovics-Brnovics-Fekete Viktor trió játéka is kevés volt a Debreceni Péter vezette Real Team-nek a tavalyi bajnok Victor Security ellen. Noha Kovacsicsék bajszát idén már a Hungarotarg és a Sofém is megcincálta, ezúttal nem hagytak kétséget, Schrancz két góljával, Kovacsics és a Farkas-testvérek egy-egy góljával 5-2-es győzelemmel vették el a Real Team veretlenségét. A másik oldalon Brnovics és Fekete Viktor szerezték a gólokat.

2011. évi szabadtéri bajnokság, I. osztály:

  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az űr szakértői találkoztak Debrecenben
Az űr szakértői találkoztak Debrecenben
Ma már tudományágak sokasága foglalkozik távoli környezetünk vizsgálatával.
Megbánta, majd jóvá is tette bűnét egy hajdú-bihari zaklató
Megbánta, majd jóvá is tette bűnét egy hajdú-bihari zaklató
Fenyegető üzeneteket küldött volt párjának.
Gazdaság
Új típusú képzés üzletembereknek Debrecenben
A tervek szerint szeptemberben induló képzésre előreláthatólag augusztustól lehet majd jelentkezni.
Felújítanak a Hatvan utcán 32 parkolóhelyet
A DV Parking Kft. beszerzési hirdetménye.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.